Feriehuse på Vis

Vis er en drømme-ferieø med brede sandstrande og et væld af attraktioner for enhver smag og ethvert budget. Øen Vis er en af de mere fjerntliggende øer, men den er bestemt værd at besøget. Det siges, at øen er så smuk, som "Capri før turisterne." Øen byder på en enestående middelhavsatmosfære med olivenlunde og vinstokke, gamle ruiner, øde strande og næsten ingen turister. Det er et populært stoppunkt for lystbåde, der gerne vil holde pause om natten.

Feriehus Vis

Populære feriehuse i Vis

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vis

Loading...

Feriehuse med pool i Vis

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vis

Loading...

Autentiske oplevelser på Vis

NOVASOL har det bedste udvalg af ferieboliger i Kroatien på Vis. Kontakt os gerne, når I arrangerer jeres ferie til øen Vis i det centrale Dalmatien, og vi hjælper jer med at finde de perfekte ferieboliger i Kroatien. Vis blev oprindeligt brugt af den nationale hær, som en militærbase fra 1950'erne til 1989. Dette betød, at øen Vis var stort set uudviklet og har derfor opretholdt sin ægthed, hvilket er en af hovedårsagerne til, at besøgende nyder øen. 

Vis har længe været en ø for fiskere og vinbønder, og fiskerimuseet er et besøg værd. Vis er også kendt for sin fantastiske vin og en af de mest berømte er Vis Vugava, som I kan prøve på restauranter eller købe og tage med tilbage til jeres feriebolig og nyde de skønne dråber, mens solen går ned over det smukke hav.

Ferie på Vis

Spændende byer på Vis

Når I vælger at holde ferie på øen Vis, er der to større byer at besøge, Vis by og Komiza. Vis by ligger på den nordvestlige del af øen, og der er mange historiske steder at besøge, en havn og nogle dejlige små strande. Ved foden af Hum-bjerget, ligger den lille by Komiza, som er en interessant fiskerby med sand- og stenstrande. Bo i en af vores ferieboliger i Dalmatien og oplev øen Vis. I kan nemt komme til øen på en dagsudflugt, hvis I vælger at bo på fastlandet.