Feriehus i Jelsa på øen Hvar

Nord på den smukke ø Hvar ligger den dejlige havneby Jelsa - en af øens fineste landsbyer. Den lille by byder på smuk natur med fyrretræer, smukke strande og en meget speciel atmosfære. Hvis du lejer et feriehus i Jelsa, kan du opleve nogle af de bedste ferieboliger Kroatien kan tilbyde. Jelsa er en rolig havneby, som på trods af den øgede turisme om sommeren, stadig giver mange gode oplevelser til en ferie i Dalmatien.

Feriehus i Jelsa

Populære feriehuse i Jelsa

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jelsa

Loading...

Feriehuse med pool i Jelsa

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jelsa

Loading...

Lej feriehus Jelsa i skønne omgivelser

Jelsa er en utrolig smuk destination, og du vil helt sikkert blive fascineret af skønheden i havnebyen. Derudover byder området på en række forskellige aktiviteter. Øst og vest for byens centrum finder du også stenstrande og badesteder, hvor du kan tilbringe de solrige dage på Hvar. Det er heller ikke langt til nogle af Kroatiens bedste strande.

Der er flere fine bugte omkring Jelsa, hvor I kan koble af og nyde det helt vidunderlige klare vand. Ofte er vandet lavt i de små bugte, så de passer perfekt til familier med mindre børn. Hvis du vil have en dag på stranden med lidt mere privatliv, er det muligt at finde en mere afsondret bugt. Når du holder ferie il Jelsa, må du også besøge en af Kroatiens mest berømte strande, Zlatni Rat, som du finder på naboøen Brac. Der går både fra Jelsa til Brac dagligt. Zlatni Rat er ikke kun utroligt smuk - det er også helt specielt. Stranden ændrer form, når vindens  retning ændre sig.

Mange vælger at leje et feriehus i Dalmatien på grund af det gode klima. Hvar er en af de mest solrige øer langs kysten. Med omkring 2800 solskinsdage om året, vil der helt sikkert være masser af flotte sommerdage, hvor ferien nydes på stranden, en hyggelig cafe og måske ved kanten af feriehusets pool.

Stranden på Brac

Oplevelser og seværdigheder i og nær feriehuset i Jelsa

I centrum af Jelsa er der et lille torv, hvor man kan sidde og nyde livet på en restaurant eller cafe. I Jelsa finder du også restauranter nede ved havneområdet samt i de smalle og stemningsfyldte stræder.  Her er mulighederne for gode madoplevelser mange - frisk fisk og lokalt produceret vin samt olivenolie er bare noget af det, du kan se frem til. Vælg mellem alt fra fiskerestauranter til "konobas", som de traditionelle kroatiske spisesteder kaldes.

Området omkring Jelsa er ideelt til vandreture og cykling. Et solidt netværk af stier fører dig til steder med smukke udsigter over landskabet og det krystalklare hav. Ikke langt fra Jelsa ligger fiskerbyen Vrobska, hvilket også er værd at besøge, når du lejer et feriehus her. Besøger du Hvar i foråret,  kan du ikke undgå at bemærke lugten af lavendel, salvie og timian, når du bevæger dig rundt på øen. Glem ikke at købe en flaske lavendelolie med hjem.

Hvis du lejer et feriehus i Kroatien, vil du kunne udforske et væld af historiske monumenter. Fra Jelsa kan du tage en bus til byen Hvar, som har en række gode seværdigheder. Her kan du se St. Stephen's Katedral og Europas ældste byteater. Byen Hvar er blevet meget populær i de senere år, og her er der altid en masse liv og oplevelser i vente.

Feriehus pool Kroatien

Ferieboliger i Kroatien af alle slags

NOVASOL tilbyder mange ferielejligheder og ferieboliger i Dalmatien, også i vidunderlige Jelsa. Når du vælger et privat feriehus til din ferie, kan du vælge den feriebolig,  der passer dig bedst. Er det en enkel ferielejlighed, der passer til dine behov? Eller vil du have et stort feriehus med swimmingpool? Det er helt op til dig og i tillæg til dette, får du en ferie med frihed. Friheden til selv at planlægge dagene med de ture du gerne vil på. Du bestemmer selve spisetider og menuen samt hvornår det er tid til en lille lur.

NOVASOLs ferieboliger i Kroatien er "All-inclusive". Det betyder,  at du ikke behøver at tænke på ting som sengelinned, slutrengøring og udgifter til el og vand. Alt dette er inkluderet i selve lejeprisen.