Feriehuse i Bibinje - Kroatien

Den lille, hyggelige by Bibinje ligger lige syd for Zadar. De fleste, der lejer en feriebolig i Bibinje, er draget af de skønne sandstrande (noget ret unikt for dette område) og det klare vand. Udover strandene, er det store trækplaster i Bibinje, byens marina, som er en af de største i Dalmatien. Her hersker en livlig atmosfære og det er også her, I kan nyde skaldyr og friske fisk på de små restauranter. Med et feriehus i Bibinje, som udgangspunkt for jeres ferieophold i Dalmatien, har I mulighed for at udforske de fleste af Dalmatiens vidunderlige naturparker og ikke mindst den berømte by, Zadar.

En ferie i Bibinje er den perfekte kombination af badeferie, afslapning og spændende aktiviteter for hele familien. Vil I kunne tage en dukkert, når det passer jer? Så vælg et feriehus med pool i Bibinje. I hele Kroatien finder I nemlig et kæmpe udvalg af feriehuse med pool i haven. I vil uden tvivl blive glade for poolen, når solen står højt på himlen. I

Feriehus Bibinje

Populære feriehuse i Bibinje

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bibinje

Loading...

Feriehuse med pool i Bibinje

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bibinje

Loading...

Udflugter fra feriehuset i Bibinje

Når I lader en feriebolig i Dalmatien danne rammen om jeres ferie, har I chancen for at få uforglemmelige naturoplevelser. Der ligger nemlig ikke mindre end 4 naturparker som kan nås på en dagsudflugt fra Bibinje. Den største og mest berømte er Plitvice. Her venter der jer talrige fossende vandfald, rislende bække, spejlblanke søer og et netværk af broer, der fører jer igennem dette paradis. Plitvice er så smukt, at man må knibe sig selv i armen – det er i høj grad et ”must see”. I kan også tage på udflugt på havet, der arrangeres bådturer fra havnen i Bibinje til nogle af de smukke øer udfor kysten, eller I kan leje en båd og arrangere jeres helt egen tur til søs.

Oplevelser i Zadar nær Bibinje

Få en aktiv ferie i Bibinje

En ferie i Bibinje byder på både afslapning og mulighed for talrige aktiviteter, både til lands og til vands. I kan dykke, surfe, sejle eller tage på river rafting i på floderne Cetina og Zrmanja. Udforsk området på mærkede vandrestier, eller lej en cykel og følg nogle af de naturskønne ruter. I har også mulighed for at spille tennis og beachvolley. Start dagen med en løbetur langs strandpromenaden, mens I nyder solopgangen over det glitrende hav.

Ferie i Bibinje

Hvad kan I opleve i Bibinje og Zadar?

Bibinje er en lille by med kun ca. 4.000 indbyggere. Her hersker en afslappet stemning og ingen har travlt. I den gamle bydel kan I udforske flere gamle kirker og historiske monomenter.  På byens marina kan I slentre og se på de mange store både samt tage en pause med et glas vin eller en kop kaffe. Når I lader en feriebolig i Bibinje danne rammen om jeres sommerferie i Kroatien, kan I deltage af nogle af de mange festivaler og events som byen er vært for. Så er der selvfølgelig strandene. I selve byen finder I tre strande: Branimirova obala, Sulterova Vala, Obala Alfreda Lisice. Om sommeren er disse strande velbesøgte. Så vil I have det lidt mere for jer selv, kan I med fordel køre lidt syd for byen til Punta Rozic eller Padrele og Punta.  Når I vælger en ferielejlighed i Bibinje er et besøg i Zadar et must. Zadar blev i 2016 kåret som Europas bedste feriedestination og det kan vi godt forstå! Her venter der jer masser af historiske seværdigheder, kombineret med moderne attraktioner som f.eks. Sun Salutation og Sea Organ. I Zadar hersker en livlig atmosfære og der er masser af spisesteder, cafeer, butikker og barer i de hyggelige gader.

Hvorfor vælge at leje et feriehus i Kroatien?

Når I lejer en feriebolig i Kroatien, kan I være sikre på, at få ferieminder udover det sædvanlige. Det klare hav, imponerende bjergkæder, enestående natur og pittoreske byer er den perfekte ramme for en afslappende ferie med familien. De lokale markeder bugner af solmodne frugter og grøntsager og prisniveauet er lavere end herhjemme, så også for feriebudgettet er Kroatien et godt valg. I kan få lækre hjemmelavede måltider på de lokale konobaer (svarer til en dansk kro) til meget overkommelige priser. I kan selvfølgelig også tilberede spændende retter af alle de friske råvarer hjemme i feriehuset. Nyd måltiderne under åben himmel – i fred og ro, mens I lytter til cikadernes sang – det er ferie.

I bør vælge en feriebolig i Bibinje, hvis I vil bo i autentiske omgivelser, tæt på skønne strande og med mulighed for at besøge nogle af Dalmatiens mest berømte byer og nationalparker.