Feriehuse i Biograd na Moru

Biograd na Moru i er et vidunderligt ferieområde, til en skøn ferie i Kroatien. Området byder på sol, varme og dejligt badevand. Med NOVASOL sommerhusudlejning får I mest ud af opholdet i Biograd na Moru. Sommerhusudlejning i Biograd na Moru byder på et stort udvalg af dejlige sommerhuse. Du kan vælge mellem mange forskellige typer ferieboliger fx huse med fantastisk udsigt, indendørs swimmingpool eller fast inventar til mange aktiviteter.

Lej et feriehus i Kroatien ved havet

Populære feriehuse i Biograd

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Biograd

Loading...

Feriehuse med pool i Biograd

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Biograd

Loading...

Sommerhusudlejning i Biograd na Moru

I Dalmatien finder man ferieområdet Biograd na Moru, der er en del af den smukke kroatiske riviera. Kyststrækningen ud for byen er fuld af små, ubeboede øer, og er et perfekt sted for en oplevelsessafari med båd. Overalt finder man de fantastiske strande, området er kendt for.

NOVASOL sommerhusudlejning var blandt de første, der opdagede det attraktive ferieland Kroatien. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde vores kunder at vælge mellem de bedste og mest eksklusive sommerhuse og ferieboliger, når I skal nyde en ferie i Biograd na Moru.

Biograd na Moru byder i løbet af sommeren på en lang række spændende kultur- og musikfestivaler med kunstnere fra hele verden. Men man kan også vælge at besøge de to nærliggende nationalparker, der byder på store natur- og dyreoplevelser.

Med et sommerhus fra NOVASOL kan I holde ferie uden at skulle bekymre jer om, om huset lever op til den standard I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun feriehuse, der lever op til vores høje kvalitetskrav slipper igennem til vores kunder. Alle feriehuse i Dalmatien er private, hvilket gør, at I kommer til at bo i omgivelser, som er skabt af husejeren. Det er med til at give jeres ferie et ekstra strejf af det autentiske Kroatien.