Feriehuse på øen Krapanj

Drømmer du, lige som så mange andre, om at leje et feriehus i Dalmatien, så bør du vende blikket mod den smukke ø Krapanj. Det lille land Kroatien er med sit varierede og mangfoldige landskab og dens placering i den østlige del af Adriaterhavet, en af de mest populære feriedestinationer i Sydeuropa, og især Dalmatien får gang på gang turister til at komme igen. Landets alsidighed betyder, at der her findes oplevelser og attraktioner for enhver smag. Ligegyldig om man vil opleve unik natur, kulturelle og historiske skatte, charmerende byer eller smukke sandstrande med krystalklart vand, så kan man det, når man lejer et feriehus i Kroatien på øen Krapanj.

Ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Krapanj Island

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Krapanj Island

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Krapanj Island

Loading...

Øen Krapanj i regionen Dalmatien

På en ferie i regionen Dalmatien, vil du finde betagende natur, mange fantastiske seværdigheder og vidunderlige steder at slappe af. Landsiden af den dalmatiske kyst er omgivet af imponerende bjergkæder, hvor fra man har en storslået udsigt over de mange øer. Men også i Kroatiens nationalparker, hvoraf 4 ligger i Dalmatien, kan man opleve fantastisk natur. Krka nationalpark, der er en af de smukkeste parker med spektakulære vandfald, venter på dig under din ferie i Dalmatien. En unik undervandsverden og en labyrint af gader og stræder står klar i Kornati nationalpark. På de fantastiske strande vil strandelskere og vandsportsentusiaster få oplevelser for alle penge. Tag lange gåture langs stranden, bad, svøm og snorkel i havet og nyd de solrige dage på din ferie i et feriehus i Kroatien.

Ferie i Dalmatien

Øen Krapanj byder på noget for enhver smag

Den lille, charmerende ø Krapanj, der kun ligger 300 meter fra fastlandet, er et særligt godt sted at leje et feriehus og tilbringe sin ferie i Kroatien. Her kan du gå en ubekymret ferie i møde, hvor dine børn kan lege og fjolle på stranden i fulde drag, I kan tage på afslappede vandreture ved havet, og om hjemme ved feriehuset venter aftensolen på dig. For dykkere tilbyder en ferie i et feriehus på øen Krapanj en storslået undervandsverden, og på vandet kan man udforske de mange bugter med båd. Lej et feriehus på Krapanj og tilbring nogle uforglemmelige feriedage på denne rolige middelhavsø. Lejer du et af NOVASOLs feriehuse for 8+ personer har du mulighed for at udforske Krapanj i en større gruppe. Tilbring dine aftener på terrassen i dit feriehus og lyt til de brusende bølger fra stranden. Hvis du drømmer om at opleve Kroatien i selskab med din hund, så kan du leje en af vores kæledyrsvenlige ferieboliger på øen, da de er skræddersyet til de firbenede familiemedlemmers behov.

Ferie på øen Krapanj

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

For at tilbringe en afslappet ferie, hvor du bliver overbevist om, hvor imponerende landet er på tæt hånd, så er et feriehus i Kroatien et fantastisk og ofte billigere alternativ til et hotelværelse. I vores private ferieboliger kan du helt selv bestemme din daglige rutine og holde ferien i Kroatien efter dine egne ønsker. NOVASOL kan tilbyde dig mange attraktive og komfortable feriehuse i Dalmatien, der vil leve op til dine krav og forventninger, og hvor du uden tvivl vil føle dig helt tilpas. Ligegyldig om du drømmer om et feriehus med havudsigt, en mere simpel feriebolig eller et luksushus med privat pool, så har NOVASOL et feriehus, der passer til dig, blandt vores store udvalg. Vi glæder os til at huse dig og din familie, samt ønsker dig en fantastisk ferie i Kroatien!