Feriehuse i Trogir

Den smukke middelalderlige by Trogir ligger ca. 25 km fra Split. Byen er på UNESCOs verdensarvliste, og I vil snart forstå hvorfor. På jeres ferie i Trogir vil I blive forelsket i byens hyggelige restauranter, historiske bygninger og hyggelige butikker. Hvis I vælger et feriehus eller en lejlighed i eller i nærheden af byen Trogir, vil I være tæt på byens mange seværdigheder samt andre spændende oplevelser i f.eks. byen Split.

Hold ferie i en feriebolig i smukke Trogir

Populære feriehuse i Trogir

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Trogir

Loading...

Feriehuse med pool i Trogir

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Trogir

Loading...

Et væld af oplevelser i og nær Trogir

Trogir ligger på en lille ø med en bro til fastlandet. Der er også en broforbindelse til øen Ciovo, kendt for sine mange strande. Der er ingen strande i Trogir centrum, men I kan nemt tage en bus eller en båd til nærliggende strande. Trogir hører til området Dalmatien. Dette område strække sig langt langs kysten og byder på så mange skønne steder, til en god ferie. Vil I gerne se mere af området, så kan I nemt finde feriehuse i Dalmatien hos os. 

De, der er interesseret i kunst og arkitektur, bør helt sikkert besøge Trogir, som er en museumsby i ordet sande betydning. Byen har en rig og varieret kultur og historie, med f.eks.det særlige historiske centrum, kunstsamlingen og portalen til katedralen. Trogir har, ligesom mange andre kroatiske byer, været ofre for krig og uro gennem årene. Store dele af byen har vlæret ødelagt, men det er stadig muligt at se, mange af de smukke monumenter, som er blevet bygget siden middelalderen, som f.eks. St. Lauretius-katedralen, som virkelig er et besøg værd - dette er et af landets vigtigste monumenter.

I havet ud for Trogir ligger små øer og rev spredt ud som en feriedrøm. De hvide bugter med det krystalklare havvand, konkurrerer om at give de besøgende uforglemmelige naturoplevelse.

Få en spændende ferie i Trogir

Ferie i Trogir

Det er let at komme til feriehuse i Trogir Split lufthavn. I kan tage en bus eller taxi, de fem kilometer fra lufthavnen direkte til byens centrum. Uanset om I vælger at tilbringe jeres ferie i en ferielejlighed eller et feriehus i Trogir, kan I forvente fantastiske ferieoplevelser. NOVASOL har også feriehuse på den nærliggende ø Ciovo. For at finde en passende feriebolig i Kroatien, kan I nemt søge og booke her på vores hjemmeside.