Feriehuse i Brela

Feriehus Brela

Feriehuse i Brela

Brela er et af de nyeste feriemål hos NOVASOL i Kroatien, men bestemt et af de mest populære steder at holde ferie i Kroatien. Her findes alt til en skøn ferie, hvor I har plads og mulighed for, at slappe af i de private rammer ved feriehuset og derfra tage på ture rundt i lokalområdet – alt sammen som det passer jer bedst.

Populære feriehuse i Brela

Loading...

Feriehuse med aircondition i Brela

Loading...

Feriehuse med pool i Brela

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Brela

Loading...

Oplevelser i Brela

Brela har i over 100 år vært et populært feriested. I mange år var det på grund af jerntæppet og delingen af Europa, uudforsket land blandt folk fra Vesten, men i dag er det heldigvis anderledes. Med sine nydelige pinjeskove og fantastiske strande, er denne by absolut værd at overveje, når I gerne vil holde ferie i Dalmatien.

I Brela kan I kaste jer du i mange spændende aktiviteter, for børn i alle aldre. Her kan I stå på vandski, leje en båd og opleve alle de flotte øer eller tage på en hyggelig cykeltur i pinjeskovene. Mulighederne er mange og I vil garanteret ikke kede jer, når I tager på eventyr rundt i dette charmerende område.

Fra Brela centrum kan I gå op til kystvejen, og tage en bus til Split, Makarska og Dubrovnik. Alle tre byer oser af den særlige kroatiske charme og autencitet. For fans af Game of Thrones er turen til Dubrovnik naturligvis et must. I kan også tage med p en af turene ud til øerne langs kysten. Tag f.eks. til øen Hvar, med de mange charmerende landsbyer eller Brac, som må siges at have en af Kroatiens smukkeste strande.

Feriehus Makarska

Feriehusudlejning i Kroatien

NOVASOL Sommerhusudlejning var blandt de første som opdagede de store muligheder der var, for at opbygge en struktureret formidling af de mange ferieboliger i Kroatien. Det betyder at vi i dag kan tilbyde vores feriegæster en ferie i de mest attraktive ferieboliger med god beliggenhed og mange forskellige udtryk i f.eks. Brela. I alle dele af Kroatien kan I leje en feriebolig. Det største udvalg findes langs kysten, hvor feriedagene leves ved havet, som lyser så blåt, at det bliver helt eventyrligt. Udvalget af feriehuse med pool er særligt stort i Kroatien. I takt med at feriehusene og lejlighederne er blevet renoveret, på fineste vis, er der blevet tilføjet pools ved mange af dem.