Feriehuse i Drnis

Med et feriehus i Kroatien kommer du til at bruge tid i et af de smukkeste og mest varierede landskaber i Europa. Den charmerende by Drnis er et oplagt valg, hvis man drømmer om en ferie i Dalmatien. Det lille lands pittoreske kyster byder på uforglemmelige ferieoplevelser og fortryller gang på gang de mange besøgende. Lejer du et feriehus i Dalmatien kan du forvente et bredt udvalg af historiske seværdigheder og charmerende kystbyer, utroligt smukke og endeløs sandstrande, stenrige bugter og det krystalklare, blå vand i Adriaterhavet, som vil bjergtage dig. Landet med de 1000 øer, med sine maleriske bugter, dets idylliske natur, dens rige kulturarv og dens utrolige gæstfrihed er en sand feriedrøm for alle.

Dalmatien, der strækker sig fra øen Pag i nord til Kotorbugten i syd langs Adriaterhavets østkyst, er en særlig attraktiv region for ferie i Kroatien. De utallige og legendariske øer tilbyder dig arkitektonisk interessante byer, og de mange bugter omgivet af skove inviterer dig til at koble helt af fra hverdagens stress og jag. Strandene i Dalmatien ligger med udsigt til betagende bjerglandskaber og her kan strandelskere og vandsportsentusiaster få sig en fantastisk oplevelse. De største byer i Dalmatien er Split, Zadar og Dubrovnik – og det kan klart anbefales at sætte noget tid af til at besøge i hvert fald bare en af byerne.

Feriehuse i Drnis

Populære feriehuse i Drnis

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drnis

Loading...

Feriehuse med pool i Drnis

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drnis

Loading...

Byen Drnis i Dalmatien

Drnis er en utroligt charmerende by og et skønt feriemål, når man vælger at leje et feriehus i Dalmatien. De mange kulturelle foreninger og selskaber værner om traditionerne i Drnis, hvilket afspejles i befolkningens musik og livsstil, såvel som i den lokale gastronomi. Den lille by byder på en masse varierede fritidsaktiviteter, der er med til at gøre din ferie i Drnis aktiv. De mange cykel- og vandrestier giver dig mulighed for at udforske Drnis’ omgivelser. De fører langs bjerget Promina, floden Cikola og kløften Krka. Mange historiske begivenheder har fundet sted i Drnis, hvoraf mange spor stadig findes i dag. Besøg for eksempel ruinerne af flere majestætiske fæstninger eller lær mere om byens historie på egnsmuseet.

Ferie i Kroatien

Ferieboliger i Drnis

For at lære den skønne by Drnis bedre at kende under din ferie i Kroatien, kan du leje et af NOVASOLs mange attraktive og komfortable feriehuse eller lejligheder, hvor du kan tilbringe din ferie i Dalmatien helt afslappet og ubekymret. Uanset om du planlægger en ferie med en større gruppe med hele familien eller mange venner, uanset om du vil opleve landet sammen med din hund eller vil opdage Kroatien som et par, har NOVASOL et feriehus i Dalmatien, der passer til dig og dine behov. I vores ferieboliger til 8+ personer, vil der være plads til alle – selv hvis man ønsker at være alene. I vores luksusferiehuse kan du tilbringe afslappende timer i poolen, og i vores feriehuse med havudsigt vil du kunne mærke den absolutte feriestemning. Med et feriehus i Drnis vil du kunne nyde ferien i en uforstyrret og privat atmosfære. Tag ture til havet og nyd en pause på stranden, når det behager dig, for i et feriehus er du herre over din egen daglige rutine. Du kan finde mange billige last minute-tilbud til en spontan ferie hos NOVASOL. Lej et feriehus i Kroatien for at få en uforglemmelig ferie.