Feriehuse på øen Iz

Drømmer du om at opleve maleriske kyster, krystalklart og turkisfarvet vand, varierede landskaber og kulturelle seværdigheder på din ferie, så er den lille, men smukke ø, Iz den helt rigtige destination for dig, når du lejer et feriehus i Kroatien. Øen Iz ligger i Zadars skærgård i regionen Dalmatien, som er en af de mest populære feriedestinationer i Kroatien, der gang på gang fascinerer og tryllebinder turister. Lad de endeløse sandstrande fortrylle dig, og nyd de afslappende dage blandt hvide sten og skjulte bugter med et af NOVASOLs feriehuse i Dalmatien.

Ferie i Dalmatien

Populære feriehuse i Iz

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Iz

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Iz

Loading...

Øen Iz i Dalmatien

Den sydlige del af Kroatien, Dalmatien, er stadig den mest populære region af landet. Her på østkysten af Adriaterhavet er der mange muligheder for at slappe af, men man kan selvfølgelig også holde en aktiv ferie, hvis man er i humør til det. En feriebolig i Dalmatien er et ideelt udgangspunkt for udflugter i naturen. I løbet af din ferie bør du besøge nationalparken Krka, der har en utrolig unik flora og fauna, spektakulære vandfald og naturlige barrierer såsom trapper, terrasser og bassiner. Men en ferie i Dalmatien byder ikke kun på storslåede naturoplevelser, men også mange fantastiske seværdigheder, som det gamle Diocletians Palads i Split eller de gamle byer i Dubrovnik, Zadar og Trogir.

Ferie i Kroatien

Aktiviteter og seværdigheder på øen Iz

I den nordlige del af Adriaterhavet ligger den kun 20 kvadratkilometer store ø Iz, der på trods af sin størrelse har et stort udvalg af aktiviteter. Lejer du et feriehus i Kroatien på øen Iz bør du afsætte tid til at besøge byerne Mali Iz og Veli Iz, der ligger på kysten. I begge byer finder man et smukt historisk centrum med mange middelalderlige bygninger og smalle gader. Her kan du også finde alt hvad du behøver, når du bor i en feriebolig – der er et posthus, supermarkeder, butikker, samt mange restauranter og caféer. Skove, olivenlunde og frugtplantager dækker øens indre og ofte strækker de sig ud til kysten. Derudover spiller fiskeri også en stor rolle. Turister med en forkærlighed for sport har mange muligheder for at være aktive på deres ferie på øen Iz. Der findes tennisbaner og beachvolley faciliteter på øen. Hvis du drømmer om at udforske øen, kan det varmt anbefales at tage på cykel- eller vandreture i det grønne landskab. De mange afsides bugter nås bedst på cykel. Nær de to byer Veli Iz og Mali Iz finder man gode strande med lavt vand, så små børn kan svømme og plaske helt ubekymret.

Feriehuse på Iz

NOVASOLs feriehuse på Iz

En ferie i landet med 1.000 øer byder på en række historiske skatte, idylliske byer og utrolige naturparadiser, du sent vil glemme. For at kunne opleve dette unikke og alsidige land helt ubekymret, er det fornuftigt at leje et af NOVASOLs smukke feriehuse i Kroatien til din ferie. På den måde får du en fleksibel ferie i Dalmatien, hvor det er humøret der bestemmer dagsplanen. Tag på ture i fantastiske omgivelser, gå lange ture langs vandet eller nyd din afslappende tid på stranden.

Lej et af NOVASOLs ferieboliger på øen Iz og nyd en fantastisk ferie sammen med din familie, venner eller endda dine hunde. Lige gyldig hvilke krav du har til dit feriehus i Dalmatien, har vi et der passer. Hvorvidt det er et stort hus til 8 personer, et kæledyrsvenligt feriehus, eller endda et luksushus med privat pool, er du sikker på at finde præcis det rigtige hos os. Lej et feriehus i Kroatien og få en fantastisk ferie med dem du holder af.