Feriehuse på øen Rava

Drømmer du om at opleve det lille land Kroatien, der med sine mere en 1000 øer og utrolige attraktioner er et sandt ferieparadis, hvor du kan slappe fuldstændigt af, men også have en lang række seværdigheder og aktiviteter vente på dig? Så bør du vende blikket mod den smukke ø Rava i Dalmatien. Uanset om du er vandsportsentusiast, naturekspert eller kulturelsker, så kan ferien tilrettelægges lige som man vil have det, når man lejer et feriehus i Kroatien. Landet er med sine maleriske byer, utallige arkitektoniske monumenter og kulturelle seværdigheder, værd at udforske.

Ferie på øen Rava

Dalmatien og øen Rava

En af hovedattraktionerne, når man lejer et feriehus i Dalmatien, er den cirka 400 kilometer lange kyst ved Adriaterhavet, der er prydet med charmerende kystbyer, uttalige små bugter, brede sandstrande og turkisblå og krystalklart vand. Her kan man nyde mange afslappende timer ved havet og tage på lange vandreture på stranden. Vælger man at holde ferie på øen Rava, kan det altså også varmt anbefales at tage med en færge ind til fastlandet. Ud over sol, strand og mange historiske højdepunkter har Kroatien også en betagende natur, der kan beundres i de mange natur- og nationalparker. I den populære ferieregion Dalmatien, er der 4 ud af Kroatiens i alt 8 nationalparker, hvoraf Krka National Park nok er den smukkeste.

Hvis du er på udkig efter fred og komfort på din ferie i Kroatien, bør du leje et feriehus i Dalmatien på den lille ø Rava, der er præget af et betagende landskab, hovedsageligt bestående af oliventræer og vinmarker. Øen Rava er bilfri og ligger nær øerne Dugi Otok og Iz, som man bør overveje at besøge på ens ferie. Her på øen Rava finder du den fred og ro, som man ofte længes efter i hverdagen. På sandstrandene og i de små bugter kan du slappe af. Inde på Dalmatiens kyst finder man den charmerende havneby Zadar, der med sine små caféer og hyggelige gader, inviterer dig til en dagsudflugt til fastlandet. Vores ferieboliger i Kroatien på øen Rava lover dig en fantastisk ferie i smukke omgivelser.

Ferie i Dalmatien

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

Hos NOVASOL finder du en bred vifte af forskellige og komfortable feriehuse i Kroatien, der giver dig det perfekte udgangspunkt for både at slappe af, men også for at tage på udflugter rundt i landet og opleve de mange interessante attraktioner og skønheder.

Tag et kig på vores store udvalg af ferieboliger på øen Rava og lej dit sommerhus til din næste ferie. I vores huse til 8+ personer på denne smukke ø, kan du og dem du holder af tilbringe dage med fuld afslapning. Vores kæledyrsvenlige ferieboliger sørger for at du kan opleve Rava i selskab med din hund, for her bliver der især taget hånd om de firbenede venners behov. Nogle af vores feriehuse i Dalmatien kommer med en ekstra grad af luksus i form af privat pool, hvilket kun er med til at forsøde en allerede skøn tilværelse. Vær også opmærksom på vores mange billige ”last minute”-tilbud på NOVASOL.dk. Vi ser frem til at se dig!