Feriehuse i Sibenik

Lej feriebolig i Sibenik

Feriehuse i Sibenik

I Šibenik har vi et stort udvalg af ferieboliger både i luksus udgaver og i mere enkle versioner. NOVASOL er førende inden for sommerhusudlejning i Kroatien. Ferieboliger i Šibenik i det nordlige Dalmatien eller andre steder i Kroatien skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores ferieboliger leverer netop det mål af luksus, du har brug for.

Populære feriehuse i Sibenik

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sibenik

Loading...

Feriehuse med pool i Sibenik

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sibenik

Loading...

Oplevelser fra en feriebolig i Šibenik

Šibenik ligger midt i den smukkeste natur, man finder i den kroatiske del af Adriaterhavskysten. Nemlig i stødzonen, hvor de smukke Kornati-øer rammer et hydrologisk aktivt område med mange vandfald og søer. Naturoplevelserne er altså garanteret, hvis man rejser hertil. Den samme garanti gælder for byen, som er blandt de smukkeste og mest interessante i landet.

Šibenik er tæt knyttet sammen med den kroatiske historie. Det gælder ikke mindst byens utroligt smukke og velbevarede domkirke, der blev påbegyndt i den tidlige middelalder. I dag står den som et monument over tidligere tiders kreativitet.

Feriebolig i Šibenik

I en af vores ferieboliger i Šibenik kan du være sikker på, at standarden er høj. Og det gælder både i vores toptunede luksus udgaver og i de mere enkelt indrettede ferieboliger.

Sommerhusudlejning er blevet ekstremt populært i Kroatien, måske fordi der er så meget godt at nyde her. Og det føles rigtig godt at lære landet bedre at kende. Når solen skinner, findes der næsten ikke noget bedre end en lokal isvaffel i dejlige Šibenik. Lejer du et af vores velbyggede ferieboliger i Šibenik, har du alle muligheder for en god ferie i Dalmatien.