Feriehuse i Vodice.

Leder du efter ferieboliger i Vodice i det nordlige Dalmatien? NOVASOL tilbyder en bred indenfor sommerhusudlejning i Kroatien og tilbyder et stort sortiment af forskellige ferieboliger i hele landet. Nyd f.eks.ferielivet i en feriebolig i Vodice i det nordlige Dalmatien. Ferieboligen bliver jeres private ferieparadis, hvor I kan slappe af, måske plaske rundt i den private pool og tage ud i området, når lysten til nye oplevelser melder sig.

Lej feriebolig i Vodice

Populære feriehuse i Vodice

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vodice

Loading...

Feriehuse med pool i Vodice

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vodice

Loading...

Oplevelser i Vodice

En ting skal man være indstillet på, når man besøger Vodice - her går man meget op i mad. Lige fra afgrøderne bliver dyrket på marken, til de ender i suppegryden, bliver råvarer taget alvorligt i denne by, der huser mere end 110 spisesteder. Og det er faktisk ret mange i en by, der kun har 10.000 indbyggere. I kommer altså ikke til at mangle gode madoplevelser i løbet af ferien. I kan også vælge selv at købe ind og tilberede lækre måltider i feriehuset. En ferie under varme himmelstrøg, er ofte lig med dejlige aftener på terrassen med gang i grillen. Så gør brug af de lokales gode råvare og kast jer ud i den kroatiske kogekunst. 

Sol, strand og strandaktiviteter fylder selvfølgelig meget i dagligdagen i Vodice. De velholdte strande indbyder til alle former for strandliv, og selv de mindste feriegæster er der sørget for, i særlige områder med lavt og sikkert badevand. Kroatien er kendt og elsket for det utrolig klare hav. Det er også oplagt at tage dykkermasken på og opleve det smukke liv under overfladen. Der er mange dykkercentre i Kroatien, hvor I kan komme med ud på ture samt få dykkercertifikater. Der er ikke så mange decidrede sandstrande i Kroatien. Ofte er der småsten på stranden og lidt større sten og klipper ud i vandet. Derfor kan det være en god ide, at købe badesko, som kan købes i de fleste butikker.

Feriebolig i vodice i Kroatien

Feriebolig i Vodice

Vi har rigtig mange ferieboliger i Vodice og omegn, som sikre et udvalg der tilbyder noget for enhver - og dette gælder ikke kun i Vodice. Vi har masser af gode tilbud på ferieboliger i Dalmatien, som er et stort område, der sagtens kan besøges flere gange. 

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et feriehus eller en lejlighed hos os. De ferieboliger I kan leje i Kroatien, er alle besøgt af vores egne mearbejdere i området. Samtlige ferieboliger i Kroatien er desuden en del af vores All-inclusive koncept. Det betyder, at sengelinned, håndklæder, rengøring og forbrug er inkluderet i selve lejeprisen - så bliver det ikke nemmere at tage på ferie.