Feriehuse på Ugljan

Hos NOVASOL har vi et skønt sommerhus til din ferie i Ugljan. Vi har gode kort på hånden, når det gælder sommerhusudlejning i Kroatien. Du kan få præcis det sommerhus, du drømmer om på Ugljan. Drømmer du om ferieliv, sommerhuse og herlighed i Kroatien? Så book sommerhus på øen Ugljan hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Lej sommerhus på Ugljan i Kroatien

Populære feriehuse i Ugljan

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ugljan

Loading...

Feriehuse med pool i Ugljan

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ugljan

Loading...

Sommerhus på Ugljan

Find nøjagtig det sommerhus på Ugljan, du synes passer præcis til dine behov. NOVASOL har et væld af sommerhuse i Dalmatien,herunder på Ugljan, som du kan vælge imellem. De er alle bygget i kvalitetsmaterialer, og forekommer både i en toptunet udgave med egen swimmingpool, privat sauna og andre lækre luksus indretninger og i en helt enkel klassisk udgave uden dikkedarer. Når det drejer sig om sommerhusudlejning i Kroatien, er vi stolte over det, vi kan gøre for din ferie. Og øen Ugljan er ikke noget dårligt valg, særligt når stedet nydes fra et af vores tjekkede sommerhuse.

Kontakt endelig NOVASOL sommerhusudlejning, hvis jeres næste ferie skal gå til Ugljan i Kroatien. Vi har adskillige feriehuse på denne fantastiske ø, men de er utroligt populære og bliver bogstaveligt talt revet væk.

Oplev den smukke ø Ugljan

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/x_8XdPv3DS0.jpg?itok=68jtV1jm","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=x\_8XdPv3DS0&t=12s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Ferie i et sommerhus på Ugljan

Når man opholder sig i et feriehus på øen Ugljan, føler man det som om man er blevet kastet ind i en tidslomme, hvor alt er gået i stå. Livet på den traditionsrige ø foregår langt hen af vejen på samme måde, som da grækerne i sin tid koloniserede den. Men naturligvis er her sket fremskridt - især på turismeområdet. Mange moderne faciliteter er dukket op de senere år, og det gør denne skønne ø til et paradis, der venter på at blive opdaget af jer.

Øen største seværdighed er et kloster fra 1400-tallet, som i dag er åbent for besøgende. Her kan man se, hvordan munkene lever, og købe deres hjemmeproducerede likører, oste eller skinker.