Feriehuse i Limassol

Cyperns næststørste by, Limassol, på græsk Lemesos, kan bryste sig med landets største og vigtigste havn. Samtidig er byen centrum for øens vinfremstilling. Limassol med sin utrolig smukke udsigt over havet er beliggende mellem to af Cyperns mest spændende arkæologiske udgravelsessteder, Amathus mod øst og Kourion mod vest. Hodl ferie i Limassol og få et fantastisk feriehus på Cypern omgivet af sol, strand og byliv.

Lej feriehus i Limassol

Bylivet i Limmasol

Limassol har en fantastisk havnefront med et spændende by- og natteliv bag sig. I den østlige del af byen finder I en masse barer, restauranter, caféer og discoteker, hvor I kan slå jer ned og nyde en kold forfriskelse. Hvis I vil på shoppingtur skal I bevæge jer længere ind mod centrum af byen. I kan også tage forbi den gamle bydel, hvor smalle hyggelige gader bugter sig og lokale skaber stemning. Limassol er en forholdsvis stor by, men I kan alligevel nå det meste på fod - på denne måde får I også suget det meste til jer på ferien!

Badeferie på Cypern

Naturen og landskabet

På Troodos-bjergenes solrige sydskråninger ligger vinmarker, der danner en flot grøn baggrund bag byen. I dette bagland findes mange sovende landsbyer, også kendt som Krassochoria (vinlandsbyer). Her hvor indbyggerne stadig fremstiller vin på traditionel vis venter jer et andet Cypern, der ikke overrendes af turister. Et tilflugtssted på landet, en oase for jer, der elsker freden og roen, og hvor I hele året rundt kan gå på opdagelse i afsidesliggende landsbyer og nyde det uberørte naturlandskab. Om vinteren (Januar-Marts) er det også muligt at stå på ski på Troodos-bjergene, hvorefter man kan hoppe i vandet og nyde det bedste af begge verdener!

Strand og sol på Cypern

Limassol befinder sig på Cyperns sydkyst og er omringet af de fantastiske hvide sandstrande. Gennemsnits temperaturen på Cypern ligger på omkring 30°C og dette kan også mærkes i det azurblå hav, som har en behagelig temperatur. Fra strandene har I mulighed for at kaste jer ud i en masse aktiviteter, såsom sejlture, vandreture eller dykning. I kan leje en bred vifte af sommerhuse i Limassol gennem NOVASOL sommerhusudlejning online eller ved at ringe til vores kundeservice!