Feriehuse i Paphos

Lad jer tryllebinde af landskabet i et område, som Afrodite, skønhedens og kærlighedens gudinde, opholdt sig i. Tag en forfriskende svømmetur i havet ved Afrodites klippe kaldet Petra tou Romiou. Ifølge fortællingen var det her, at Afrodite steg op af det skummende hav. Paphos med sin idylliske havn og det middelalderlige fort er i dag et kosmopolitisk feriested, der ligger omgivet af et spektakulært landskab fuld af historisk interessante steder. Hvis I ønsker at leje feriehus på Cypern, skulle I tage at overveje om ikke en feriebolig i Paphos skulle være jeres base på Cypern.

Lej feriehus på Cypern

Populære feriehuse i Paphos

Loading...

Feriehuse med pool i Paphos

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Paphos

Loading...

Sommerhuse i Paphos

En ferie i Sommerhus giver jer mulighed for helt selv at styre tempoet i feriedagene, samt hvilke attraktioner og aktiviteter I vil kaste jer ud i. De fleste af vores huse ligger lidt ude for selve Paphos by i det naturskønne landskab. I har mulighed for at leje feriehuse med alle tænkelige faciliteter, såsom egen udendørs pool, ekstra soveværelser eller en skøn havudsigt. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus i Paphos, der tiltaler jer og kan leve op til jeres behov på ferien!

Lej feriehus i Paphos

By og kultur i Paphos

I antikken var byen øens hovedstad gennem flere hundreder år, og i dag er stedets kulturarv af så stor en betydning, at UNESCO har optaget hele byen på sin verdensarvsliste. Lidt afsidesliggende i den nordvestlige del af Cypern ligger Akamas-halvøen med sin vilde natur, skjulte sandbugter og stejle klippeformationer. Her støder I også på indbyggere, der lever på traditionel vis i landhuse omgivet af et grandiost og afvekslingsrigt landskab.

I Paphos finder I en malerisk fiskerihavn, taverner og masser spise- og shoppemuligheder, som inviterer til lange spadserture i byens gader. Det største kendetegn ved byen er slottet, som ligger ved havnen for enden af strandpromenaden. I byen finder I mange antikke seværdigheder og mange af husene er endda fornemt dekorerede med mosaiker, hvilket giver byen et unikt præg. Tag også et smut forbi kongegravene fra det 4. århundrede før Kristi fødsel, der skuer over havet og det alsidige landskab.

Badeferie nær Paphos

Ligesom på resten af Cypern er her fantastiske muligheder for at nyde det azurblå vand langs Cyperns kyst. Strandene er lange og bredde med fint hvidt sand. Vandet har også en behagelig temperatur grundet det varme klima på øen. De bedste strande ligger ca. 20 minutters kørsel fra Paphos centrum. Mange af strandene er børnevenlige, men vær varsom, da der kan være stærk strøm på det dybe. Lej et NOVASOL sommerhus og få det bedste ud af jeres ferie på Cypern!