Feriehuse i Famagusta (Ammochostos)

Ved øens sydøstkyst med sine fine, hvide sanstrande finder I Ayia Napa og Protaras, engang sovende fiskerlandsbyer, i dag fulde af liv. Her kan I holde en rigtig dejlig badeferie ved Middelhavets azurblå vand. Kap Greco, der er en halvø med utallige undervandsgrotter, imponerende klippeskrænter og -plateauer, udgør et sandt dykker- og snorkelparadis. Med et sommerhus i Famagusta har I perfekte forudsætninger for en fantastisk ferie på Cypern!

Lej feriehus i Famagusta

By- og strandliv i Famagusta

Famagusta er Cyperns andestørste by og den vigtigste havneby på øen. Her er et hyggeligt bycemtrum med fremragende spise- og shoppemuligheder, samt den gamle bydel med dens historiske fæstning og gamle kirke. Byen blev i 1974 besat af tyrkisk militær, hvorfor mange måtte flygte fra dele af byen og har efterladt en spøgelsesby efter sig. Det forladte område er indhegnet, men stadig et fascinerende syn, som man sjældent ville komme forbi på sin ferie. Tæt på byen er der også mulighed for at holde badeferie i verdensklasse. Middelhavlsklimaet sørger konsekvent for varme temperaturer på omkring 30°C hvilket, sammen med de lange hvide sandstrande, betyder lange dage på stranden med hele familien!

Badeferie i Famagusta Cypern

Aktiviteter og attraktioner i og nær Famagusta

Familier med børn vil elske Marine Life-museet eller det nye Thalassa-museum i Ayia Napa, som blandt andet udstiller en tro kopi af et handelsskib fra det fjerde århundrede. Et absolut must er en tur i vandlandet Water World Waterpark, der ligger lidt uden for Ayia Napa. Denne flerdobbelte prisvinder byder på utallige attraktioner inspireret af den græske mytologi. Hvis I ønsker mere kulturelle aktiviteter er et besøg til Salamis bestemt det værd, da det var den første by på cypern med en masse historie bag sig. Her finder I også en række udgravninger og arkæologiske museer. I kan bl.a. også tage forbi Ayios Philon kirken, der blev bygget i det 10. århundrede med røde, hvide og grå mosaikgulve. Omkring Famagusta finder I en række Klostrer og kirker, med hver sit særpræg.

Sommerhuse nær Famagusta

Hvis I vælger at holde ferie i Famagusta på Cypern, er I garanteret en ferie med masser sol og rige aktivitetsmuligheder. Hos NOVASOL sommerhusudlejning har I en bred vifte af huse at vælge imellem på Cypern, som kan give jer et skønt udgangspunkt for en god ferie. I kan leje sommerhuse til alt imellem den helt store familie og til parferie, hvor I bl.a. har mulighed for egen pool og havudsigt. Skynd jer ind og lej jeres drømmehus på Cypern, mens udvalget er stort!