Feriehuse på Peloponnes

Peloponnes er en halvø på Grækenlands fastland med et frugtbart landskab. Er I interesseret i historie, er der nok at udforske i dette område. Besøg f.eks. byerne kendt fra antikken: Korinth, der var en vigtig handelsby, Olympia, værtssted for de olympiske lege, Epidauros, kendt for sit antikke teater og Mykene, der var en af de helt store centrum for græsk civilisation. Oplev landskabet med sine bjerge samt vegetationen langs kysten.

Ferie på Peloponnes

Populære feriehuse i Peloponnes

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Peloponnes

Loading...

Feriehuse med pool i Peloponnes

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Peloponnes

Loading...

Seværdigheder på Peloponnes

Vi kan tilbyde feriehuse øst for Korfos i Ermioni, som ligger på vestkysten mellem Pirgos og Pylos, men også mere sydligt på halvøen Mani. Befolkningen her er vældig gæstfri og deres åbenhed skal opleves. Bestil et feriehus i Grækenland fra NOVASOL i dette hyggelige område og oplev gæstfriheden på nært hold.

På Peloponnes anbefaler vi følgende udflugter:

Ferie på Peloponnes

Fiskerbyen Korfos

Korfos er en fiskerby, som den dag i dag er afskærmet fra diskoteker og souvenirbutikker. Det rene, klare vand og den dejlige sandstrand indbyder til strandture.

Pilos

Pilosbugten ligger beskyttet fra det åbne hav af den 4,5 km lange ubeboede ø Sfakteria. Den lille by Pilos har en yachthavn, gode spisesteder og gode badestrande. NOVASOL kan tilbyde feriehuse på dette hyggelige sted, som er perfekt til badeferie.

Epidaurus

Epidaurus var hovedsædet for guden Asklepios og var et vigtigt centrum for helbredelse. I dag kan man se udgravninger og et stort udendørs teater, hvor der om sommeren afholdes festivaller.

Vælger I at leje et NOVASOL feriehus eller lejlighed i Grækenland, er i sikret vores All Inclusive-pakke. Derfor får i følgende fordele med i prisen når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Grækenland:

  • El

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (Medbring selv badehåndklæder)

  • Evt. turistskat

Du får altså ikke nogle ekstra udgifter ved disse fordele, såfremt andet ikke er skrevet på den enkelste huspresentation. I får faktisk tilmed vores tryghedspakke, når I lejer en feriebolig i Grækenland. Denne pakke omfatter blandt mange andre, en afbestillingsforsikring samt en "Best price garanti", som sikre jer den bedste pris på feriehuset i Grækenland. Tryghedspakken er altid gældende ved leje af sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder. Vi gør alt for at I skal få så god og afslappende en ferie som muligt.