Feriehuse på Det græske fastland

Peloponnes er en halvø med et frugtbart landskab. Er I interesseret i historie, er der nok at udforske i dette område. Besøg f.eks. byerne kendt fra antikken: Korinth, Olympia, Epidauros og Mykene. Oplev landskabet med sine bjerge samt vegetationen langs kysten. Vi kan tilbyde feriehuse i Grækenland øst for Korfos i Ermioni, som ligger på vestkysten mellem Pirgos og Pylos, men også sydlig på halvøen Mani. Menneskene her er vældig gæstfrie og deres åbenhed skal opleves. Bestil et af NOVASOLs feriehusepå Det græske fastland og oplev gæstfriheden på nært hold.

ferie det græske fatsland

Populære feriehuse i Det græske fastland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Det græske fastland

Loading...

Feriehuse med pool i Det græske fastland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Det græske fastland

Loading...

Must see seværdigheder på Det græske fastland

NOVASOL tilbyder feriehuse i og omkring Athen, Grækenlands hovedstad. Byen bliver kaldt for "den vestlige civilisations vugge" og "demokratiets fødselssted", da den i antikken var en hovedstad for kunst, uddannelse og filosofi. Athen er en af verdens ældste byer, og mange af de antikke bygninger står stadig den dag i dag, derfor byder byen også på mange interessante udflugter og ferieaktiviteter - et besøg til Akropolis eller Parthenon-templet er et must på jeres ferie til Athen.

Ferie i Grækenland

Historiske ferieoplevelser

Også Thessalien har utroligt meget at byde på. Er I interesseret i at lære mere om det gamle Grækenland, vil I her kunne besøge museer og udgravninger. Er I mere til afslapning ved stranden, er der masser af skønne, lange badestrande. I de mange bugter kan I drømme jer væk fra hverdagens stres og jag og bare nyde den pragtfulde udsigt. Havet er også et paradis for sejlere og andre, med smag for aktiviteter til vands. Forsøg jer f.eks. med dykning.

Det evigt grønne landskab på halvøen Pilion er fyldt med figen- og pistacietræer, som befinder sig nær havet, mens lindetræer og kastanjetræer vokser i bjergene. Havnebyen Volos har mange hyggelige små spisesteder. Herfra kan man også tage på udflugt til øen Sporaden.

Hold ferien på Grækenlands fastland

Ferieboliger med All-inclusice i Grækenland

Vælger I at leje et NOVASOL feriehus eller lejlighed i Grækenland, er i sikret vores All Inclusive-pakke. Derfor får i følgende fordele med i prisen når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Grækenland:

  • El

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (Medbring selv badehåndklæder)

  • Evt. turistskat

Du får altså ikke nogle ekstra udgifter ved disse fordele, såfremt andet ikke er skrevet på den enkelste huspresentation. I får faktisk tilmed vores tryghedspakke, når I lejer feriehus gennem NOVASOL Feriehusudlejning. Denne pakke omfatter blandt mange andre, en afbestillingsforsikring samt en "Best price garanti", som sikre jer den bedste pris på feriehuset i Grækenland. Tryghedspakken er altid gældende ved leje af sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder. Vi gør alt for at I skal få så god og afslappende en ferie som muligt. Med vores all-inclusive og tryghedspakke kan i roligt læne jer tilbage og nyde sydens sol i fulde drag. Læs mere om NOVASOLs "All inclusive" tilbud.