Vinterferie i Østrig

En vinterferie i Østrig er lig med sne – masser af sne! De fleste der vælger en feriebolig i Østrig om vinteren, kommer nok primært for at stå på ski, men Østrig har også masser af andre hyggelige aktiviteter at byde på.

Østrig vinterferie

Hytter tæt på skifaciliteter i Østrig

Loading...

Vinterferie af høj kvalitet i Østrig

Vinterferie i Østrig er noget helt særlig. Fantastisk skiløb kombineret med hyggelige bjerglandbyer, der bare emmer af romantik og charme. Skiområder der hænger godt sammen og liftsystemer i verdensklasse, er bare nogle af elementerne til den perfekte skiferie. Uanset om I er garvede skiløbere eller skal på jeres første skiferie, finder I de optimale forhold til en uge i sneparadis. Vælger I at leje f.eks. en privat ferielejlighed i Østrig, kan I desuden slappe af i hjemlige omgivelser efter en skøn dag på pisterne. ferieboligen giver jer rammerne for, at forme præcis den vinterferie i Østrig, som passer til jer.

Vinterferie i Østrig

Hvilket område skal I vælge til vinterferie i Østrig?

Det kan være svært at vælge, hvor man skal booke et feriehus i Østrig, der er nemlig utrolig mange gode skiområder at vælge imellem. Uanset hvilket område I vælger, er der garanti for, at det spiller. Østrigerne er eksperter i at få skiområderne til at hænge godt samme, mindske liftkøer samt til at bruge snekanoner på de ”bare pletter”.

Så snart områderne har en vis størrelse, kan I også være sikre på, at der ligger små, hyggelige spisesteder overalt i området. Til en dag på ski, hører der nemlig pauser – flere pauser til. Frokostpausen er en selvfølge, men også en varm kakao om formiddagen og et glas Glühwein om eftermiddagen, er et „must“ for mange, når der holdes vinterferie i Østrig. Det er altså også bare hyggelig! 

Selvom skiferien foregår om vinteren og i masser af sne, kan I være ret sikre på, at I kommer hjem med kulør i ansigtet – solen skinner nemlig rigtig tit i alperne. Er I en børnefamilie eller nybegyndere, som gerne vil på skiskole, inden I begiver jer ud i terrænet, så er Østrig et rigtig godt valg. Østrigerne er venlige og er klar til at hjælpe med alt fra leje af det rigtige udstyr til valg af skiskole.

Feriehus Østrig vinterferie

Afterski og aktiviteter i snehvide Østrig

I Østrig finder I måske verdens mest hyggelige afterski! Når dagen er ved at være slut, samles flokke af rødkindende skiløbere (stadig med skistøvlerne på) enten ved de små hytter på pisten eller for foden af bjerget. I kan høre musikken på lang afstand, så bare gå efter lyden. Østrigsk slagermusik (som man derhjemme muligvis ville skrue ned for), bliver pludselig den sødeste musik i verden, når man står og skråler med på omkvædet med et glas øl eller Glühwein i hånden.

Er I til fest og farver, kan I fortsætte ud på stedets barer og diskoteker – ellers I kan slentre hjem til jeres feriebolig og slappe af i rolige omgivelser, mens I lader op til den næste dag på pisten. I kan også vælge at deltage i nogle af de mange aktiviteter i området – der er et bredt udvalg af ture og events på de fleste skisportssteder. Her arrangeres f.eks. kælketure, vandreture i sneen, skøjteløb, wellness og meget andet.

Ferieboligerne i Østrig

NOVASOL har ferieboliger til vinterferie overalt i Europa. Det særlige ved de østrigske ferieboliger er den hyggelige indretning og autentiske stemning – og så er standarden generelt lidt højere end mange andre steder i Europa.

Nogle af ferielejlighederne ligger direkte eller i gåafstand fra lifterne, andre er placeret rundt i området og kræver en lille tur i bil, før I kan spænde skiene på. Om man vælger det ene eller det andet, er et spørgsmål om temperament (og feriebudget). De ferieboliger, der ikke ligger direkte i byen, er nemlig ofte billigere at leje, og da der er masser af parkeringspladser ved hovedlifterne, er det ikke noget problem. 

Med en feriebolig i Østrig har I masser af fordele til vinterferien. Tilbered jeres egne måltider og hold styr på feriebudgettet. Desuden er I sikkert lidt trætte efter en hel dag i sneen, og så er det rart, at kunne slappe af i ro og fred, i de private og hjemlige omgivelser. I skal vælge en feriebolig i Østrig til vinterferien, hvis I vil kombinere fantastisk skiløb med super afterski, romantiske omgivelser og hjemlig hygge.