Feriehuse i Wien

Ankommer du i Wiens lufthavn, kommer du hurtigt frem til dit feriehus i Østrig og kan gå igang med at opleve byen med det samme. Her findes mange attraktioner: Den gotiske katedral Stefansdom, kejserens slot Hofburg, bygninger i Jugendstil, barokslottet Schönbrunn, kunsthistorisk museum og aktuel kunst i Museumskvarteret.

Wien har imidlertid ikke bare noget ”for øjet”. De mange koncerter, operaforestillinger og musicals bør også opleves. Glem heller ikke at prøve det kulinariske Wien. De hyggelige caféer med ægte wienerstemning og ikke mindst vinstuerne, ”die Heurigen”, er også værd et besøg eller to.

Lej Lejlighed i Wien

Populære feriehuse i Wien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Wien

Loading...

Beskrivelse Wien

Wiens historiske centrum gør, at byen regnes for en af de flotteste byer i Europa. Wien er præget af tre tidsepoker:

Middelalderen med den store Stefansdom. Dette gotiske bygningsværk anses som et af Wiens kendetegn.

Baroktiden med kejserslottet Hofburg og dets enorme kuppel.

Ringepoken i slutningen af det 19. århundrede hvor ringvejen ”die Ringstrasse” blev anlagt på stedet, hvor den gamle bymur havde stået. Smukke bygninger som operaen og kunsthistorisk museum blev bygget langs ringvejen.

Lej feriehus i Wien

Oplevelser i den gamle bydel i Wien

Den gamle bydel (også kaldet 1. Distrikt eller die Innenstadt) i Wien har også talrige kirker, slotte og parker. Byen bærer præg af den velstående kejserperiode. Man kan heller ikke undgå at lægge mærke til Wiens historiske position som musikby. Alt fra Hofburgkapellet til Mozarts klassicisme og Strauss´ valse vidner om Wiens musikalske tradition. I den gamle bydel findes også en række eksempler på byens kulinariske specialiteter samt mange ærværdige caféhuse. Kejsertiden er heller ikke glemt og mange butikker reklamerer for deres tidligere position som kejserlig hofleverandør. Gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan I finde et feriehus eller en ferielejlighed, der passer perfekt til jeres krav og behov for en fantastisk ferie i Wien.

Storbyferie i Wien