Feriehuse i Oberösterreich

Oberösterreich er det fjerdestørste område i ”Alperepublikken” og ligger mellem Böhmerwald i nord og Dachstein i syd. Oberösterreich er et rejsemål med mange aktivitetstilbud til nær jeres feriehus i Østrig. Oberösterreich har en utrolig landskabsmæssig mangfoldighed, som får bjergbestiger- og skiløberhjerter til at banke hurtigere. De romantiske floddale, de majestætiske bjerge og de maleriske indsøer i syd gør, at man let bliver begejstret for dette landskab. Interessante kulturminder har lang historisk betydning og tilbyder kulturoplevelser på nært hold. Traditionsrige termalbade sørger for kraft og vitalitet. Oberösterreich kan også byde på kulinariske højdepunkter.

Lej feriehus i Nord Østrig

Populære feriehuse i Oberösterreich

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Oberösterreich

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Oberösterreich

Loading...

Landskabsbeskrivelse Oberösterreich

Donau-floden deler Oberösterreich i to. Nord for Donau ligger Mühlviertels bjerge, syd for Donau ligger forlandet til Alperne og helt i syd skyder Alperne i vejret. Mod Nord grænser regionen til Bayern i Tyskland, Sydbøhmen i Tjekkiet og er Østrigs fjerdestørste delstat. Regionen er karakteriseret af Bjerge, søer, floder og skovområder. Klimaet varierer meget ifølge med de landskabsmæssige forskelle.

Aktiv ferie i Østrig

Besøge spændende byer i Oberösterreich

Wels og Linz er to byer i Nord Østrig, som bestemt er et besøg værd på jeres ferie i Østrig. Linz er regionens hovestad og den tredje største by i Østrig. Her er skønne shoppe-, spise- og aktivitetsmuligheder. Du kan nemt tage City Express, som er et lille tog i den gamle by, rundt til de forskellige seværdigheder. Byen har også en rig kultur med en række små såvel som store udstillinger og museer. I vil også finde hele tre universiteter i Linz, hvilket medbringer en masse liv og glæde i byens gader. Book jeres næste ferie i Østrig gennem NOVASOL sommerhusudlejning og find det perfekte feriehus til jer.