Feriehuse i Steiermark

Steiermark forener Østrigs mange skatte. Mellem Dachsteinbræer og romantisk vinland findes uberørt natur, uforglemmelige landskaber og imponerende kunstskatte. Regionen er smuk uanset årstiden. Lokalbefolkningen er kendt for sin selskabelighed og indbyder til ferie i en region, der garanterer afslapning, nydelse og naturoplevelser. Regionen er yderligere kendt for sine mange kurbade, som kan kombineres med en aktiv ferie på bjergene uanset årstid. Ved leje af et sommerhus fra NOVASOL sommerhusudlejning får I friheden til helt selv at bestemme dagsordenen og tempoet på jeres ferie.

Ferie Steiermark

Populære feriehuse i Steiermark

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Steiermark

Loading...

Feriehuse med pool i Steiermark

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Steiermark

Loading...

Områdebeskrivelse af Steiermark

Da omtrent halvdelen af Steiermarks landskab er skovklædt, går regionen under tilnavnet ”Østrigs grønne mark”. Videre består en fjerdedel af enge, marker og frugt- og vingårde. Floden Mur løber gennem Steiermark. Kurbadene i Steiermark benyttes udover wellness til at kurere åndedræts- og hudsygdomme. Dette er et perfekt sted at leje sommerhus i Østrig for naturelskere og aktive feriegæster. 

Steiermark er også kendt for sin store vinproduktion, som skyldes det varme klima fra Norditalien og Balkan i sommermånederne. Vin fra denne regionen er kendetegnet ved at være friskt og karakteristiskt og skal i særdeleshed smages, hvis ferien går til Østrig i de varme sommermåneder.

Lej feriehus i steiermark

Besøg byen Graz på ferien i Østrig

Graz er hovestaden i Steiermark og den andenstørste by i Østrig. Byen byder på alt fra historiske pladser og arkitetktur til en moderne cafékultur. Den gamle by i Graz er yderligere et af Østrigs ni UNESCO verdensarv. Byen ligger blandt høje bjerge og bakkede vinmarker, hvilket giver mulighed for en ferie uden grænser. Her finder I også både strålende festivaler for film, kultur og musik, et operahus, et rigt teaterliv og masser af musik. Actionstjernen og politikeren Arnold Schwarzenegger er født her.