Feriehuse i Tyrol

Ønsker du at finde ro i sjælen? Så er et feriehus i Tyrol den perfekte løsning. Tyrol byder på naturoplevelser udover det sædvanlige. I Tyrol finder du de velkendte skisportssteder St. Anton og Kitzbühl, men regionen kan også friste med mange attraktioner om sommeren. Tyrol har smukke dale, nationalparker som Grossglockner/Grossvenediger og tilbyder skimuligheder til langt ud på foråret. Hvis I er på jagt efter et feriehus i Østrig har Tyrol noget for enhver smag hele året rundt.

Lej feriehus i Tyrol

Populære feriehuse i Tyrol

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tyrol

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tyrol

Loading...

Skiferie i Tyrol

På pisterne i Tyrol er der altid masser sne om vinteren og fantastiske løjper, samt charmerende bjergbyer med et væld af aktivitetsmuligheder. Nogle af landets største skisportssteder, såsom St. Anton. Sölden og Mayrhofen befinder sig i Tyrol, hvor der både er mulighed for at stå på ski som nybegynder og som en erfaren skiløber. Østrigs femte største by Innsbruck og Tyrols hovestad ligger midt i delstaten. Lejer I et feriehus eller chalet i Innsbruck, vil I være omringet af fantastiske skisportssteder i vintersæsonen.

Aktiv ferie i Tyrol

Naturoplevelser i Tyrol

Tyrols natur er mangfoldig og indeholder alt fra højalpine bjergformationer til lave dale med søer og græslandskaber. En infrastruktur i førsteklasse gør det nemt at bevæge sig rundt mellem regionens naturattraktioner. Denne ferieregion tilbyder meget frisk luft og uberørt natur, er rig på kultur og har mangfoldige sportsmuligheder året rundt. Om sommeren lokker de mange aktivitetsmuligheder - blandt meget andet utallige vandre- og mountainbikestier.

Nogle af de mest attraktive naturattraktioner i Tyrol er; Pitz- og Ötztal, Zillertal, Grossglockner, Grossvenediger.

Byer at besøge på ferien i Tyrol

Innsbruck er hovedstaden i Tyrol og har over 130,000 indbyggere. Byen er omringet af bjerge og giver derfor rig mulighed for at blande natur-, sport- og kulturoplevelser. Blot omkring Innbruck finder I over 40 vandrestier og otte skisportssteder i bjergene. Her kombineres det traditionelle og det moderne med natur og storby. Lej et feriehus eller chalet gennem NOVASOL sommerhusudlejning og få fantastiske forudsætninger for jeres næste ferie i Østrig.

Andre nævneværdige byer i Tyrol er; St. Anton, Kitzbühl og Zell am Ziller.