Ferieboliger i Salzburger Land

Regionen Salzburger Land har et fantastisk smukt landskab. Her findes bjerge i alle tænkelige former, skove og enge. Floder, vandløb, indsøer, ishuler, termalkilder og en fascinerende bjergverden inviterer til store oplevelser, hvad enten det er fra et sommerhus eller en skihytte. Oplev den mangfoldige Salzburg-region på nært hold og lad dig imponere af de forskellige naturoplevelser tæt dit feriehus i Østrig.

Lej feriehus i Salzburg

Populære feriehuse i Salzburger Land

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Salzburger Land

Loading...

Feriehuse med pool i Salzburger Land

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Salzburger Land

Loading...

Landskabsbeskrivelse Salzburger Land

Fra UNESCO-byen Salzburg til de lune sætere i nationalparken Hohe Tauern, fra Salzkammerguts berømte sølandskab til de majestætiske toppe på Grossglockner – dette er og bliver et perfekt rejsemål for børn og voksne i alle aldre.

Her viser naturen i nationalparken Hohern Tauern sig fra sin smukkeste side: stille dale, krystalklare bjergsøer, blomstrende sæterlandskab, isbræer, vandløb, geder, og stenbukke. Regionen er yderligere kendt for traditioner og gæstfrihed.

Aktiv ferie i Østrig

Naturattraktioner i Salzburger Land

I løbet af årtusinder har enorme vandmasser gravet sig ned i undergrunden. Af og til står klipperne så tæt, at man kun ser en smal himmelstribe. Lichtensteinklamm er en af de smukkeste og dybeste vandkløfter i Alperne og altid et besøg værd.

Med en højde på 380 m. er Krimmler Wasserfälle et af de højeste vandfald i Europa og nr. fem i verden. Det første vandfald har en faldhøjde på 140 m. Derefter kommer et kort fladt niveau, det såkaldte ”Schönangerl”, som ender i det andet fald. Det tredje fald er mere end 140 m højt.

Eisriesenwelt Werfen er den største ishule, som er opdaget i verden (20.000 m2 isflade). Dette 42 km. lange hulesystem blev opdaget i 1879.

Lej feriebolig i Salzburg

Udflugter til byen Salzburg

Salzburg er den ældste og mest traditionsrige by i Østrig. Byen har et historisk centrum, der er præget af gamle, men smukke bygninger og pladser, samt en fantastisk stemning. Byen kaldes også for Mozartstadt, da den berømte komponist blev født og levede meget af sit liv i byen. Han har også sat præg på byen idag, der er kendt for musikken i gaderne, på pladserne og i koncertsalene året rundt. Andre nævneværdige byer er Sankt Wolfgang, Bad Ischl, Schladming. Få det meste ud af jeres ferie i Salzburg ved at leje et af de lækre feriehuse NOVASOL feriehusudlejning tilbyder i området.