Feriehuse i Nedre Østrig

De varierende landskaber, mange turistattraktioner, kulturelle højdepunkter, vådområder, bakkedale, floder, bjerge og de meget anderledes regionale retter er ingredienserne til en vellykket ferie i et feriehus i Østrig. Gå eller cykl gennem de omfattende enge, sejl langs Donau, besøg de mange attraktioner i Nedre Østrig eller planlæg en tur til Wien – mulighederne er uendelige. Nyd venligheden og hjælpsomheden fra lokalbefolkningen. Et feriehus eller lejlighed vil altid være det ideelle udgangspunkt for din ferie i Nedre Østrig.

Ferie i Østrig

Populære feriehuse i Nedre Østrig

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nedre Østrig

Loading...

Feriehuse med pool i Nedre Østrig

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nedre Østrig

Loading...

Landskabsbeskrivelse

Nedre Østrig er den største delstat i Østrig – den strækker sig ud på begge sider af Donau-floden helt fra de bøhmiske bjerge i nord til Alperne i syd. I øst finder man Wienerbækkenet og Moravafeltet, samt Donaus enge. Mod vest er der skove, moser, damme og plateauer. Nedre Østrig er inddelt i flere områder, der alle har meget forskellige landskaber: Waldviertel, Weinviertel, Mostviertel, Wienerwald, March-Donauland, det sydlige Nedre Østrig. Wien er en selvstændig stat midt i Nedre Østrig. De klimatiske forhold er meget forskellige fra område til område.

Feriehuse i Nedre Østrig

Byer og seværdigheder

I Nedre Østrig er St. Pölten, Krems, Waidhofen / Ybbs og Wiener Neustadt de største byer. Derudover er Nedre Østrig, den delstat hvor man finder flest byer i Østrig. Siden 1986 har Statens hovedstad været St. Pölten, førhen var Wien ansvarlig for Nedre Østrig. St. Pölten tilbyder, med sine velbevarede bygninger, en unik, urban oplevelse. Rådhuset, domkirken, statsteateret, Riemerplatz, Herrenplatz og løveapoteket bør alle opleves på ens ferie til Nedre Østrig – for bare at nævne et par stykker.

Sydøstrig er også den delstat i Østrig, der har flest slotte og borge.

Smag på de østrigske delikatesser

Smag på Nedre Østrig – oplev det lokale køkken

Blandt delikatesserne i denne delstat findes der Waldviertlers birkesnudler, Marchfelder asparges, abrikoser fra Wachau, diverse fiskeretter, Waldviertler knödel og Waldviertel birkeskage. Især kendt er vinene fra Wachau – Wachau er trods alt en af de mest berømte vinregioner i verden. Du vil kunne opleve Nedre Østrigs mange gourmetområder, når du begiver dig ud i at smage på de mange egnsretter på din ferie i et feriehus i Østrig.

Ferieboligerne i Østrig

I Østrig tilbyder NOVASOL Feriehusudlejning mange forskellige slags ferieboliger. Vi har de helt klassiske østrigske alpehytter, med charme og en skøn udsigt over landskabet. I kan også leje moderne feriehuse, hvor der ikke er sparet på luksusen og hvor der ofte er installeret en sauna, til de kolde vintermåneder. Der er også en række større huse, hvor I kan samle hele familien eller de gode venner.