Ferielejlighed i Wagrain

Omgivet af imponerende bjerge og betagende natur, ligger hyggelige Wagrain i en romantisk dal i Salzburgerland. Drømmer I om en ferie med masser af frisk luft, enestående naturoplevelser og sjove aktiviteter, er et feriehus eller en ferielejlighed i Wagrain det perfekte valg – hele året. Wagrain er et af danskeres foretrukne feriemål til skiferie, med masser af familievenlige pister og hyggelige spisesteder fordelt rundt i området, men Wagrain er meget mere end skiløb, sne og vinteridyl.

Udsigt fra en ferielejlighed i Wagrain

Populære feriehuse i Wagrain

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Wagrain

Loading...

Feriehuse med pool i Wagrain

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Wagrain

Loading...

Sommerferie i en feriebolig eller ferielejlighed i Wagrain

Vågn op til lyden af fuglesang og tag en dyb indånding af den friske morgenluft. Mens morgenmaden indtages på balkonen eller terrassen, kan I planlægge dagens program. Tag f.eks. en af lifterne op på bjerget og gå på opdagelse på en af de skønne vandreruter, der emmer af fred og ro i den betagende natur. For de legesyge er der mulighed for en trække-tur på tømmerflåde, klatring på klatrevægge og sjove forhindringsbaner. I kan også prøve paragliding, fodboldgolf eller opleve naturen på mountainbike eller el-cykel. På en varm sommerdag lokker byens store vandland med masser af pools, en legeplads samt et lækkert wellness område. Eller hvad med en ”kælketur” på byens rodlbahn? Vil I prøve at stå på sommerski, er der kun ca. en times kørsel til Kizsteinhorn, som har åben for skiløb hele sommeren. Ski og støvler kan I leje på stedet.

Når I lader en ferielejlighed i Wagrain danne rammen om jeres ferie, har I også en enestående chance for at udforske den romantiske by Salzburg, med velbevarede borge, hyggelige gader og pladser samt masser af gode shoppingmuligheder. Endelig ligger Eisriesenwelt kun ca. en halv times kørsel fra Wagrain. Når I har taget liften op, kan I gå på opdagelse i den enestående is-grotte med funklende iskrystaller og azurblå vægge. Husk at tage en trøje med, der er nemlig koldt i grotten.

Lej en ferieljlighed i Wagrain til en god skiferie

Vinterferie i Wagrain

Wagrain er en af danskernes foretrukne skidestinationer og det er ikke uden grund. Som en del af Ski Amade, byder Wagrain på et utal af brede, vel-præparerede pister, masser af hyggelige restauranter terrænet og et lift net der både er moderne og hænger rigtig godt sammen. Her kan hele familien få masser af skønne timer på ski, eller bare lege i sneen. Sidst på dagen samles rødkindende gæster til afterski på de små barer på pisterne eller i byen.

En feriebolig i Wagrain er perfekt til børnefamilien, da der er gode skiskoler og mange brede, overskuelige pister. Vil I have en pause fra skiløbet, venter masser af sjove aktiviteter i badelandet Wasserwelt eller på de legendariske kælketure. 

Vinterferie i Østrig er generelt et hit blandt sneglade danskere. Søger I også efter en feriebolig i Østrig til jeres vinterferie, er det en god ide, at starte søgningen i god tid.

Lej en ferielejlighed i Wagrain og besøg Salzburg

Lej en ferielejlighed i Wagrain uden for sæsonen

Forår og efterår er en stille tid i Wagrain, så her kan I nyde naturen i ro og mag. Stemningen i byen er afslappet og naturen er iklædt de smukkeste farver. Uden for højsæsonen er priserne desuden lavere og I får den samme unikke naturoplevelse. Tag på opdagelse i Salzburg og oplev hvad Østrig kan byde på af lækre specialiteter. Se Mozarts hus og gå i fodsporene på den berømte film ”Sound of Music” som blev delvist optaget i Salzburg. Snør vandrestøvlerne og tag en madpakke med i rygsækken. Der er god plads på de mange vandreruter, som er et imponerende farveorgie, både forår og efterår.

Leje af ferieboliger i Wagrain

I kan vælge ferieboliger i Wagrain i forskellige størrelser og prislejer. Der findes alt fra små, hyggelige ferielejligheder til fler-familiehuse, så der er helt sikkert også noget der passer til jer. Skal det være solrig sommerferie, skiferie eller en vandreferie med afslapning for krop og sjæl? Hvis I ikke lige finder hvad I søger i Wagrain, har NOVASOL selvfølgelig også ferieboliger i resten af Østrig.

Får Ilyst til at opleve endnu mere af området omkring Wagrain, så finder I nemt andre gode ferieboliger i Salzburger Land, hvorfra I kan opleve dette naturskønne område.