Feriehuse i Zillertal

Zillertal i Østrig er en super god helårsdestination for jer, som elsker det aktive udendørsliv. De meget smukke naturomgivelser ved feriehusene i Zillertal åbner op for mange timers – ja dagevis af sjove og udfordrende oplevelser på ferien i Østrig.

Zillertal ligger placeret mid i den natur, som b.la. er med til at gøre Østrig til et så elsket feriemål. Maleriske kulisser med bjerge, skove og små hyggelige landsbyer, sætter hurtig stemningen for en god ferie i Østrig. Zillertal byder ligeledes på mange oplevelser for både børn og voksne og er også en rigtig god destination for jer, som godt kan lide en kør-selv ferie.

Ferie Zillertal

Populære feriehuse i Zillertal

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Zillertal

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Zillertal

Loading...

Sommerferie i et feriehus i Zillertal

Om sommeren blomstre Zillertal op og iklædes de smukke grønne farver. Vælger I at holde sommerferie eller en ferie i foåret i Zillertal, og vil I gerne kombinere afslapning med gode aktiviteter i naturen, så er Zillertaler Höhenstraße der hvor I, skal tage hen. Denne bjergvej er kendt som en af de smukkeste veje i hele Østrig. Vejen blev anlagt i 1960´erne, og I kan komme deril fra flere forskellige steder; Ried, Kaltenbach, Aschau, Zellberg og Hippach. I kan benytte vejen både i bil, på cykel og med bus. Det højeste punkt er 2.020 meter højt og herfra belønnes I med dem smukkeste udsigt over bjerge og dalen. Langs Zillertaler Höhenstraße finder I flere restauranter, hvor I kan holde en velfortjent pause med østrigske specialiteter i charmerende omgivelser.

Der er også mange gode vandreruter i Zillertal, hvis I godt kan lide at udfordre jer selv med vandrestøvler på. Husk at træne lidt hjemmefra, så I ikke går kolde på den første vandretur, for der er så meget at opleve ude i den smukke natur.

Vinterferie Østrig

Vinterferie i et feriehus i Zillertal

Om vinteren er det som oftest den gode skiferie som er i centrum for ferien i et feriehus i Zillertal. Og der er bestemt også meget at komme efter, hvis I godt kan lide at afprøve jeres kundskaber på pisterne. I Zillertal kan I suse afsted på næsten 700 km pister i de sneklædte bjerge. Er I en familie med børn, så kan Iogså sagtens få en god skiferie i Zillertal. Her findes mange muligheder for, at både de øvede og de helt små skiløbere kan hygge sig i sneen. I Zillertal er det desuden meget nemt at komme fra det ene skisportsområde til det næste med skitog og skibusserne.

Blandt de mest kendte skisportsområder er Zell mm Zee, som er en traditionel østrigsk skiby med alt hvad man kan ønske sig af restauranter, barer og pister i alle sværhedsgrader. Mayrhofen er også et godt skisted, med kabinelift op til selve skiområdet. I Gerlos finder I mange af de røde pister samt blå og sorte pister til de rigtig dygtige skiløbere.

Feriehus Zillertal

Gode oplevelser for alle i Zillertal

 Der er også mange andre gode oplevelser i Zillertal, hvor det ikke handler om skilæb eller vandreture. En rigtig god familieoplevelse er en tur med damplokomotivet fra Jenbach til Mayrhofen. På turen komme I gennem det bakkede landskab og de fine landsbyer.

Erlebnisbad Mayrhofen er en anden rigtig fin familieattraktion. Her venter masser af timers sjov I det store udendørs badeanlæg. Pools og vandrutsjebaner for hele familien.  Her er også saunafaciliteter til lidt ekstra ferie wellness. Der kan købes mad og drikke i parken.

I Adlerbühne Ahorn er det de store rovfugle som er I centrum for jeres oplevelse. Her kan I se forskellige shows og lærer meget om himlens konger. Her fremviser falkonerer stolt de smukke fugle og I kommer helt tæt på, når fuglene flyver lige over jeres hoved.

Feriehusudlejning i Østrig

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I feriehuse og hytter i Østrig, som passer til en ferie året rundt. I kan leje hyggelige hytter til skiferien i f.eks. Zillertal, flotte klassiske østrigske feriehuse midt i den idylliske natur og fine ferielejligheder med alpepanorama. Forelsker I jer helt i Tyrol, hvor Zillertal ligger, så kan I godt planlægge næste ferie. Hos os finder I mange feriehuse i Tyrol, som inviterer på nye og endny flere gode ferieoplevelser i Østrig.