Feriehuse i Linz

Ferie Linz

Feriehuse i Linz

Oberösterreich er det fjerdestørste område i ”Alperepublikken” og ligger mellem Böhmerwald i nord og Dachstein i syd. Det er i dette område I finder Linz. Oberösterreich er et rejsemål, hvor I finder mange aktivitetstilbud ved jeres feriehus i Østrig. Østrig er et dejligt ferieland hele året. Om vinteren glædes feriegæsterne over den hvide sne og de mange gode skisportsområder og i foråret og sommeren, betages vi af de imponerende landskaber, som er helt eventyrlige.

Linz - et væld af gode oplevelser

Linz ligger ved Donau og har et rigt kultur- og fritidstilbud. Derfor anbefaler vi, at du lader City Express guide dig rundt i byen. City Express er et lille tog, som kører rundt i den gamle bydel. Linz er frem for alt et besøg værd i juleperioden. Da forvandler byen sig til en romantisk krybbeby. Byen har et rigt kulturtilbud og har både store og små udstillinger. Her findes også tre universiteter, så det siger selv, at uddannelse også står i fokus. Det er derfor ikke underligt, at Linz har udviklet sig til et industricentrum med mange arbejdspladser.

Book jeres næste ferie i Østrig gennem NOVASOL sommerhusudlejning og find det perfekte feriehus til jer, hvor I kan få den ferie, som I gerne vil have. Et feriehus eller en ferielejlighed er nemlig en god ramme for jer, som godt kan lide selv at bestemme feriedagenes program.

Feriehus i Østrig