Feriehuse ved Bar Riviera

Bar Riviera ligger ud til kysten i Montenegro. Selve Bar by har 25.000 indbyggere og er et skønt sted at leje en feriebolig i Montenegro.

Ferie Bar Riviera

Populære feriehuse i Bar Riviera

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bar Riviera

Loading...

Den perfekte destination til solferien

Klimaet i Bar er skønt, hvis man er til en ferien fuld af sol. Bar er et af de sydligste steder i Sydeuropa med ca. 270 soldage om året, så her kan I, for alvor,  holde en skøn solferie. Somrene er lange og varme med en gennemsnitlig temperatur på 23 grader. Vinterperioden er mild med omkring 10 grader i januar. Klimaet gør også området til en god helårsdestination. Uden for sommersæsonen er der nemlig også gode muligheder for, at opleve området, i godt vejr, men uden meget høje temperature, som ikke alle er lige begejstrede for.

De fleste tager dog til Montenegro for at holde sommerferie, for at få sol på kroppen og plaske i det blå-blå hav. På Bar Riviera er der mange muligheder for, at holde en pause på stranden. Tag f.eks. til den berømte bystrand Topolica i Bar. Som på de fleste strande i Montenegro, består stranden af småsten, en såkaldt kiselstrand. Men det er stadig behageligt at opholde sig på stranden. Langs hele Bar Riviera finder I både små og større strande. 

Havet ved Bar er ikke kun perfekt til svømmeture, men også til dykning. Det klare vand gør det til en stor fornøjelse at dykke under overfladen. I Bar er der flere dykkercentre, hvor I både kan tage dykkercertifikat samt leje udstyr hvis I allerede har dykkerlicens. Området ud for Bar Riviera er meget spændende at dykke i, for her ligger flere skibsvrag som tiltrækker fiskene.

Badeferie Montenegro

Oplevelser i og nær Bar Riviera

I den gamle bydel er der flere kulturelle - og historiske seværdigheder. Der er især mange kirker i byen, såsom Nikola´s Kirke, St. Catherine og St. Veneranda, fra d. 14 og 15. århundrede. Mellem byen Bar og byen Sutomore kan I se det gamle Benediktiner kloster. En helt særlig seværdighede ved Bar er et gammel oliventræ. Træets alder er anslået til mere end 2000 år, hvilket i sig selv er helt utroligt. Endnu mere vildt er det, at træet stadig bærer frugt. Træet er ved indfaldsvejen til byen. 

Der er også rigtig mange muligheder for oplevelser i naturen. For det er ikke kun dejligt badevand og strande som Bar byder på. Omkring området er der både bjerge og store søer, som I kan tage på ture til. Ved søen Skadar er der et skønt naturområde, som I må tage til. Den stor ferskvandssø, der strækker sig over grænsen mellem Albanien og Montenegro, er omgivet af karstbjerge. I vådområderne er der et rigt dyreliv med mere end 260 fuglearter. I området er der også traditionelle fiskerbyer og flere klostre. Når I går rundt i området, finder I måske også en af de små strande, som ligger langs bredden af søen. Så er det tid til et stop og en forfriskende svømmetur i søen. Der er arrangeres flere for5skellige ture med guide rundt i området, hvis I har lyst til at opleve endnu mere. 

Når I holder ferie i Bar, så skal I selvfølgelig også huske bare at slappe af. En aftentur langs Rivieraen, hvor I betragter havet og landskabet omkring, er den perfekte måde at afslutte en dejlig feriedag på. Find en cafe eller restaurant og få et glas vin, mens I planlægger næste dags eventyr i fabelagtige Montenegro.

Ferie Montenegro

All Inclusive ferieboliger i Montenegro

Går jeres næste ferie holdes i en feriebolig i Montenegro fra NOVASOL sommerhusudlejning, får i glæde af vores ”All Inclusive” pakke, som medfølge både ved leje af ferielejligheder og feriehuse. "All inclusive" pakken betyder følgende for jeres ferie i Montenegro:

  • Elektricitet inkl.

  • Vand og varme inkl.

  • Rengøring ved afgang inkl.

  • Sengetøj og håndklæder (Dog ikke badehåndklæder) inkl.

  • Eventuelle turistskat inkl.

Medmindre andet er angivet på huspresentationen er disse ovenstående med i prisen når i lejer feriehus i Montenegro. Derudover får I selvfølgelig også vores tryghedspakke, når I lejer et sommerhus, uden ekstra omkostninger. Tryghedspakken indeholder bl.a. afbestillingsforsikring og vores "Best price garanti". Denne tryghedspakke er ikke kun gældende i Montenegro, men følger med ved leje af alle vores feriehuse og lejligheder. Læs mere om NOVASOLs All Inclusive tilbud her.