Feriehuse ved Herceg Novi Riviera

Både eventyrere, naturelskere og aktive feriegæster kommer alle til det rette sted, når I lejer feriehus i Montenegro. Montenegro er et meget spændende ferieland og i Herceg Novi, vil I kunne holde en dejlig ferie tæt på havet og bjergene. Herceg Novi ligger ved foden af Orjen-bjerget og ved indgangen til en af de smukkeste bugter i verden, Boka Kotorska.

Ferie i Montenegro

Populære feriehuse i Herceg Novi Riviera

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Herceg Novi Riviera

Loading...

Feriehuse med pool i Herceg Novi Riviera

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Herceg Novi Riviera

Loading...

Oplevelser ved Herceg Novi Riviera

I Herceg Novi hyggelige havn kan I se både luksuriøse yachts og små, lokale fiskebåde. Havnen er meget populær blandt lystsejlere, som bruger sommeren på at sejle rundt mellem de mange dejlige kystbyer. I havnen ligger også flere turbåde, som kan tage jer med ud på havet til en dejlig feriedag på det azurblå hav. Fra havnen kan I gå en tur langs promenade, hvor I igen mødes af de smukkeste udsigter over bugten. Hele vejen langs promenaden ligger der cafeer, hvor I kan få en god kop kaffe eller en is, inden turen går videre mod den næste smukke udsigt. 

Den smukke bugt er oplagt til en forfriskende svømmetur. Som i Kroatien er der ikke mange deciderede sandstrande, men flere steder i Herceg Novi er der badeplatforme, hvorfra I kan komme i vandet. Der er også flere steder hvor I kan leje en liggestol og nyde det dejlige klima. Der er et par strande i nærheden af Herceg Novi, som stranden  Njivice, som ligger ca. 4 km fra selve byen. Klimaet i området er mildt, med tørre somre og lune vintre. Temperaturen på vandet ligger typisk mellem dejlige 22 og 26 grader. 

Bjerget Orjen er et af byens vartegn. Fra toppen i 1.895 meters højde, er der den vildste udsigt over byen og bugten. Der er mange gode stier I kan benytte, for at komme til toppen. Der arrangeres også guidede ture på bjerget, hvor I også vil få fortalt alt om naturen og de mange forskellige planter og blomster i området. Montenegro er også et godt sted at dykke. Det klare vand sikre en god sigtbarhed og I vil se mange forskellige fisk, mens I svømme stille rundt.

Ferie i Herceg Novi - Montenegro

All-inclusive i Montenegro

Når I lejer et feriehus i Montengro hos NOVASOL, får i glæde af vores ”All Inclusive” pakke, som medfølge både ved leje af ferielejligheder og feriehuse. "All inclusive" pakken betyder, at følgende er inkluderet i ferieboligens lejepris: 

  • Elektricitet 

  • Vand og varme 

  • Rengøring ved afrejse

  • Sengetøj og håndklæder (Dog ikke badehåndklæder)

  • Eventuel turistskat

Medmindre andet er angivet på huspresentationen er disse ovenstående med i prisen når i lejer feriehus i Montenegro.

Derudover får I selvfølgelig også vores tryghedspakke, når I lejer et sommerhus, uden ekstra omkostninger. Tryghedspakken indeholder bl.a. afbestillingsforsikring og vores "Best price garanti". Denne tryghedspakke er ikke kun gældende i Montenegro, men følger med ved leje af alle vores feriehuse og lejligheder.

Ferie i Dubrovnik

2 i 1 ferie - Montenegro og Kroatien

Herceg Novi ligger tæt på den kroatiske grænse. I kan defor nemt enten tage på tur til Kroatien eller kombinere ferien med både et ophold i Montenegro og et i Kroatien. Begge lande er meget smukke og tager I turen op langs kysten, til f.eks. den meget charmerende by Dubrovnik, vil I kunne nyde smukke udsigter hele vejen. Der arrangeres også ture fra Montenegro til udvalgte steder i Kroatien, særligt til de forskellige nationalparker. Disse ture er ofte ret billige, set med danske øjne, så overvej endelig at benytte jer af de forskellige tilbud - det giver virkelig en ekstra dimension til den samlede ferieoplvelse. 

NOVASOL udlejer flere tusinde ferieboliger i Kroatien. Har I fået lyst til at besøge Dubrovnik, så finder I både feriehuse med egen pool og dejlige ferielejligheder med udsigt over havet. Dubrovnik er en af de mest kendte og imponerende byer i middelhavsområdet. De smalle gader, de hyggelige torve, de små butikker, cafeerne ogdet azurblå hav, gør at I ikke kan lade være med at forelske jer lidt i denne perle. Ringmur som går hele vejen rundt om byen er et oplagt sted at starte jeres tur rundt i Dubrovnik. Mod betaling kan I gå hele vejen rundt og både se byen foroven og det smukke hav. På jeres tur rundt i byen vil I hurtig forstå hvorfor byen er med på UNESCOs Verdensarvsliste.