Feriehuse ved Kotor Riviera

Kotor-rivieraen er uden tvivl den mest populære feriedestination i Montenegro. Den smukke bugt og landskabet omkring forelsker alle sig i og I vil få en skøn ferie med udsigten til den spektakulære natur. Montenegro er generelt et dejligt rejseland, med en spændende historie, dejligt badevand og masser af natur - og kulturseværdigheder.

Ferie Montenegro

Populære feriehuse i Kotor Riviera

Loading...

Feriehuse med pool i Kotor Riviera

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kotor Riviera

Loading...

Ferie ved Kotor Rivieraen

Den gamle bydel i Kotor har været på UNESCOs liste over verdens kulturelle arv siden 1979, hvilket fortæller alt om hvor fantastisk en by der er tale om. I den gamlebydel kan I se frem til mange smukke og ikke mindst velbevarede monumenter, kirker, katedraler, paladser og museer. De smalle gader fuldender det hele med en meget charmerende atmosfære. Som i mange andre sydeuropæiske byer, er der mange torve og pladser i Kotor, hvor der både kan handles, sludres over en kop kaffe og bare slappes af og nyde den hyggelige stemning. Det er også ved torvene de fleste cafeer og restauranter ligger. Her serveres der både lokale egnsretter, internationale retter og naturligvis et stort udvalg af fisk og skaldyr. 

Ved Kotor kan I besøge den gamle fæstninger - Sveti Ivan eller San Djovani, som de lokale falder fæstningen. Turen op til fæstningen starter på den østlige side af den gamle bydel. Fæstningen ligger 280 m over havet, og I må endelig eikke glemme jeres kamera, for det er her på toppen, at I vil kunne tage de smukkeste billeder af byen og bugten. På havnen i Kotor kan I besøge det martime museum. Her fortælles historien om Kotor som haveby, med alt lige fra skibsbygning til drabelige pirater. 

I kan også tage med på en af turene til to smukke øer i bugten - Gospa od Skrpjela og Sveti Djordje. Øen Gospa od Skrpjela er kunstig og blev, ifølge historierne, lavet af sømand fra Perast og Kotor, som på deres store sejlbåde fragtede de store sten. På øen er der en kirke, som Ifølge en legende, er bygget af fiskere fra Perast, som efter et skibsforlis nær øen, fandt et ikon af Jomfru Maria og Jesus på en sten. På baggrund af dette lod de kirken opfører i 1630. Øen Sveti Djordje kaldes for "Den Døde Kaptajns ø", for ifølge en anden legende, ramte en fransk soldat sin elskedes hus i Perast, da soldaten deltog i et angreb på øen. I kan booke forskellige ture med båd til øerne, både på turistkontoret og direkte på havene ved bådene.

Ferie Kotor - Montenegro

NOVASOL ferieboliger ved Kotor

NOVASOL har flere forskellige typer af ferieboliger til udlejning i og nær Kotor. I kan feriehuse ganske tæt på vandet og med gode steder hvor I kan sidde og nyde feriedagene. I kan sågar bo midt i den charmerende by, lige ved gågaden. Udbuddet af ferielejligheder er stort i området. En ferielejlighed med altan eller terrasse og måske adgang til en pool, er perfekt både for familier og til en ferie for to.

Med en NOVASOL feriebolig i Montenegro følger også muligheden for, at holde en ferie med frihed. Når I vælger feriehusudlejning som ferieform, er det nemlig kun jer som bestemmer, hvordan ferien skal være. Først og fremmest kan I vælge det feriehus eller denferielejlighed som lige præcis passer til jeres og har de faciliteter I har brug for. Dernæst holder I ferie i private rammer, med masser af mulighed for, at trække sig tilbage og bare slappe helt af. I styrer også selv hvad i vil opleve og hvor meget I vil dase i solen eller læse en god bog i sofaen.

Ferielejlighed Kotor