Feriehus i Gorenjska

Hvad tilbyder Slovenien som ferieland? Først og fremmest er det den meget skønne natur, som vil give dejlige ferieminder. Tilbring jeres ferie i Gorenjska-regionen og nyd udsigten over Bled- og Bohinj-søerne samt bjergtoppene. Feriehusene i denne region er private og fuldt møbleret og tilbyder en speciel oplevelse, hvor I vil være helt tæt på lokalområdet.

Ferie i Gorenjska-regionen

Oplevelse – feriehuse i Gorenjska-regionen

Feriehuse i Slovenien og specielt i Gorenjska-regionen er idelle til en ferie med privat atmosfære. Start jeres opdagelsesture direkte foran døren. Læs hvilke aktiviteter I kan benytte og book din ferielejlighed i Gorenjska.

Der kommer til at være nok at lave, hvis I vælger et feriehus i Cerklje na Gorenjskem. Nationalparken Triglav byder på scenisk natur i form af bjerget Triglav, der har fået sit navn på grund af sine tre toppe (Triglav = tre-hovedet), grønne skove og søen Bohinj's imponerende bredde. Cerklje na Gorenjskem ligger heller ikke langt fra Sloveniens hovedstad Ljubljana, der med sin gamle bydel, smukke broer og hyggelige caféer, helt klart er et besøg værd.

Ferie i Slovenien

Ferie ved Kranjska Gora

Nær Kranjska Gora finder man søen Jasna, der med sit krystalklare vand, grønne skove, snedækkede bjergtoppe og blå himmel, er perfekt til både lystfiskeri og vandreture. Naturreservatet Zelenci kan også få enhver naturelskers hjerte til at banke hurtigere. Planlægger I at holde vinterferien i Slovenien, så er Kranjska Gora skiresort et meget populært og oplagt sted at holde ferien.

Ferie i Gorenjska-regionen

Den aktive ferie med plads til jer

Da Slovenien byder på alt slags natur, er her rig mulighed for en aktiv ferie med masser af skønne oplevelser i naturen. I Slovenien kan I besøge en række nationalparker såsom Triglav, Lake Jasna og Mojčin dom na Vitrancu i Nordslovenien, hvor der er mulighed for skønne vandre- og cykelture. I finder også mange spændende kulturelle tilbud, som flere feriedage kan gå med at udforske. Tag et smut forbi de store vinmarker i Maribor, den maleriske sø Bled, Vintgar-slugten eller besøg Škocjan hulerne, som har fået plads på UNESCOs verdensarvsliste. Ferieboligen bliver jeres base for ferien, og her kan I dag for dag, planlægge næste udflugt. Ferieboligen giver desuden også gode rammer for at være sammen, og bare nyde at det er ferie. Feriehusudlejning er en ferieform hvor I selv kan bestemme hvordan ferien skal være. Her er det kun jer som sætter dagsorden og kan sikre, at alle får en dejlig ferie.