Har du spørgsmål? Åbningstider:
Hverdage: 9.00-16.00
Weekend: lukket
+45 39143900
Hvorfor skal du vælge NOVASOL?

Hvorfor skal du vælge NOVASOL?

Der er mange gode grunde til at udleje sit sommerhus, og uanset hvad dine er, står vi klar til at hjælpe dig godt igennem hele processen. Vi passer nemlig på dit sommerhus, som var det vores eget, og sørger for alt lige fra nøgleudlevering og rengøring til det mere komplicerede som indberetning til skat og markedsføring.

Vi har lokal ekspertise
Vi markedsfører globalt
Vi får det bedste ud af dit sommerhus

Se hvor meget du kan tjene

Du vil blive bedt om at afgive dine kontaktinformationer for at få et prisoverslag

Vi passer på dit sommerhus, som var det vores eget

Vi ved, at det er en tillidssag at åbne sit hjem for feriegæster. Netop derfor er det afgørende for os, at du som udlejer føler, at du altid er i gode og trygge hænder. Har du købt sommerhus eller overvejer du at købe et sommerhus, får du her 5 gode grunde til, hvorfor du skal leje det ud sammen med NOVASOL.

1. Stor erfaring og lokal ekspertise

Med os som formidler af dit sommerhus, får du en professionel samarbejdspartner, der kender markedet ud og ind. Siden den første norske hytte i 1968 er vi i dag vokset til at være Danmarks foretrukne udlejningsbureau med mere end 50.000 sommer- og feriehuse fordelt på intet mindre end 19 europæiske lande.

Der er bestemt sket meget siden den spæde start, men vores lokale tilstedeværelse er stadig én af vores vigtigste værdier og med 28 lokalkontorer fordelt over hele det danske ferieland, er vi altid lige i nærheden af dig og dit sommerhus. 

2. Global markedsføring 

Trods lokal forankring er vores rækkevidde global. Hvert år byder vi gæster fra Europa velkommen i et dansk sommerhus. Det kan lade sig gøre, fordi vi i dag har et stort marketingsetup, der - udover vores egne websites - også tæller salg gennem Airbnb og booking.com samt et væld af andre partnere. Derudover gør vi også brug af annoncer i både lokale og landsdækkende medier, TV-spots og marketing via email og på de sociale medier.  

Stort marketingapparat

Vores samarbejde med over 10.000 partnere sikrer maksimal eksponering af dit hus. Det er styrken ved at være en del af NOVASOL familien.

Så snart du vælger at udleje sammen med NOVASOL sørger vi for at tage professionelle billeder af dit sommerhus. Herefter skriver en af vores erfarne tekstforfattere en huspræsentation, der fremhæver alt det, der gør dit sommerhus til noget helt særligt.

Global markedsføring | NOVASOL

3. Vi sørger for, at du får mest muligt ud af dit sommerhus

De fleste mennesker har helt sikkert et økonomisk incitament, når de enten har købt eller overvejer at investere i et sommerhus. Når du vælger NOVASOL, sørger vi for, at du altid får mest muligt ud af dit sommerhus baseret på omfattende analyser af markedet, trends og tendenser. Det betyder, at vi har mulighed for at tilbyde dig det vi kalder dynamiske priser. Det betyder ganske enkelt, at vi monitorerer udlejningsprisen på dit sommerhus og løbende justerer den efter udbud og efterspørgsel.

Vi udvikler løbende koncepter og tiltag, der skal gøre dit sommerhus endnu mere attraktivt overfor gæster og øge dine lejeindtægter. Det informerer vi om igennem vores tætte kommunikation med vores mange husejere.

4. Dit sommerhus skaber vækst i lokalsamfundet

Du tilfører dit lokalsamfund enorm værdi, når du lejer dit sommerhus ud til feriegæster i de perioder, hvor du ikke selv gør brug af det. Deres indkøbsture i det lokale supermarked, deres måltider på områdets restauranter og is i iskiosken på stranden er nemlig alle med til at holde det lokale forretningsliv kørende. Samtidig bidrager deres udforskning af områdets attraktioner og seværdigheder til et sprudlende og attraktivt feriemiljø, som forhåbentlig bidrager til, at endnu flere glade feriegæster har lyst til at holde ferie der. 

Dig og dit sommerhus kan være med til at skabe vækst og liv i lokalsamfund over hele Danmark.

5. NOVASOL er din garanti for tryghed under udlejning

Det er fuldstændig afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder, når du vælger at udleje dit sommerhus gennem NOVASOL. Præcis derfor har vi både store og små ordninger, der alle har til formål at sikre, at du har ro i maven, når du slår dørene op til dit sommerhus for gæster.

Hvad sker der hvis mine gæster forårsager skader?

Du er automatisk dækket af vores udlejeforsikring og småskadeordning, der sikrer dig og dit sommerhus i tilfælde af både store og små uheld.

Vi sørger også for, at tage imod betaling fra dine gæster, så du ikke skal foretage dig noget som helst. Vi er nemlig først tilfredse, når du trygt kan læne dig tilbage og nyde din ekstra passive indtægt fra dit sommerhus.

Tryghedsforsikring | NOVASOL

Har du spørgsmål, du ikke har fået besvaret eller vil du gerne vide mere om, hvad du kan forvente når du vælger at leje dit sommerhus ud sammen med NOVASOL? Udfyld kontaktformularen på foroven og blive kontaktet af en af vores ejerrådgivere eller ring direkte på tlf. +45 39143500. 

 

Er du blevet nysgerrig? Så læs meget mere om os her!