Feriehuse i Dordogne

Floden Dordogne løber stille gennem Frankrigs skønneste landskab. Fra strækningen Souillac til Limeul er floden smukkest. Vandet i Dordogne er rent og indbyder til svømmeture. Langs floden findes der utallige strande og børnevenlige badepladser for de små. Her udlejer NOVASOL flere gode feriehuse.

Ferie i Dordogne

Populære feriehuse i Dordogne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dordogne

Loading...

Feriehuse med pool i Dordogne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dordogne

Loading...

Følg historien tilbage til menneskehedens vugge

Et længere ophold i Dordogne giver dig og din familie mange muligheder for, at udforske Vézé-dalens forhistoriske hulmalerier og besøge det forhistoriske nationalmuseum, hvor du får et indblik i, hvordan vores forfædre levede. Hvis du har til hensigt at leje et feriehus i Dordogne, får du også mulighed for at besøge områdets slotte. I Dordogne er der 1001 slotte, som den smukke Château Jumilhac og middelalderlige landsbyer som Sarlat. Fascineret over arkitekturen og lad børnene lege, som de levede i middelalderen.

Tag familien med på eventyr

Dordognes fem floder Dordogne, Vézére, Isle, Dronne og Auvézère tiltrækker mange kanoelskere. Fra kanoen kan hele familien opleve området på en anden måde. Langs floderne er der hyggelige picnic steder og også børnevenlige badepladser. Leje af et hus i Dordogne giver familien masser af tid til at opdage flodernes hemmeligheder. I området er der også muligheder for ridning og mountainbiking.

Vores tip En kanoudflugt med hele familien. Desuden kan man tage på en dags-udflugt i bil til vinområdet i Bordeaux-regionen.

Feriehusudlejning i Frankrig

Leje af et feriehus i Dordogne betyder, at du kan kombinere et måltid af franskproduceret produkter. Men I behøver bestemt ikke tilbringe hele ferien i køkkenet. I Dordogne er der mange restauranter og flere, der endda nævnes i den berømte Michelin Guide. En grund til at leje et feriehus i Aquitaine, som er det område Dordogne ligger i, er for at besøge landets fantastiske vinmarker, prøvevin og få indsigt i vinproduktionen. Dordogne er ingen undtagelse. I området er der vinmarkerne ved Bergerac eller Monbazillic. Der er også en vinrute. I bil forbedres mulighederne yderligere. Tag en tur til Bordeaux og besøg vinmarkerne i nærheden. Glæd jer til en ferie i Frankrig fuld af gode mad og drikke og ikke mindst mange spændende, historiske oplevelser.