Feriehuse i Pyrénées-Atlantique

Har du lyst til at udforske det sydvestlige Frankrig med sine bjerge og den skønne atlanterhavskyst? Forkæl familien med et af NOVASOLs feriehuse i Pyrénées-Atlantique og oplev denne smukke region beliggende mellem hav og bjerge, hvor aktivitetsmuligheder og seværdigheder er talrige. NOVASOL udlejer feriehuse i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter, så I kan finde præcis det feriehus i Aquitaine, der passer bedst til jeres ferieønsker!

Lej feriehus i Biarritz

Populære feriehuse i Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Feriehuse med pool i Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Feriehuse omgivet af naturskønhed

Regionen Pyrénées-Atlantique er en af de mest smukkeste regioner i Frankrig fra et naturligt standpunkt grundet regionens geografiske beliggenhed og særdeles varierede landskab. Her er der rig mulighed for at tage på vandreferie i Pyrenæerne, hvor I finder et utal af skønne vandrestier og spændende ruter – også til jer der ønsker at cykle gennem terænnet på mountainbike. Tag f.eks. på udforskning i Ossau dalen eller bestig Larrun, der rejser sig over 900 m.o.h. Tag til bjergtoppen med det lille Rhune tog fra år 1924 og oplev den betagende panoramaudsigt der skuer over alle syv basiske provinser i Frankrig og Spanien, samt de højere bjergtoppe i Pyrenæerne. På bjergtoppene og i dalene indimellem kan I nyde dyre- og fuglelivet omkring jer, som byder på en række eksotiske fugle såsom Griffon-gribbe. Denne regions mange naturlige seværdigheder og adskillige aktivitetsmuligheder inviterer til en aktiv ferie, som I kan nyde i bedste forstand fra en feriebolig eller en ferielejlighed, der giver jer mulighed for helt selv at bestemme tempoet på jeres ferie.

Ferieboliger i Pyrenees-Atlantique

Feriehuse i Pyrénées-Atlantique til en aktiv ferie

Aktive feriegæster har muligheden for at leje feriehuse i Pyrénées-Atlantique for at nyde deres yndlingsaktiviteter; Surfing, Mountainbiking og vandring i højderne. Havets bølger nær Biarritz siges at være de bedste i hele Frankrig, så hvis I er rutinerede surfere eller blot ønsker at afprøve jeres evner på surfbrættet, bør I bestemt kaste jeres blik mod den skønne kyststrækning i Pyrénées-Atlantique. Regionen er også kendt for sine farverige festivaler med mange årlige begivenheder, der samler tusindvis af mennesker i gaderne. Oplev f.eks. den berømte Bayonne festival eller Festival du Tango Argentin hvert år i September. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Pyrénées-Atlantique, vil et feriehus danne den ideelle base til jeres aktive ferieophold!

Aktiv ferie i Pyrenees-Atlantique

Historiske og kulturelle seværdigheder i Pyrénées-Atlantique

Regionen er også ideel til jer der ønsker at forsvinde væk i den franske historie og rige kulturarv. Storslåede borge og slotte er der ikke mangel på, såsom Chateau de Beynac og Chateau des Milandes, der inviterer til historiske fortællinger og eventyr. Byen Lourdes udgør en stor del af turismen i Pyrénées-Atlantique, da millioner af gæster besøger hvert år for at udforske den berømte grotte Massabielle. Baskisk kultur er også til stede overalt i regionen grundet den geografiske nærhed til den spanske region af samme navn. En god måde at slippe væk fra det ofte turistede Sydfrankrig, er at tage en tur til de maleriske middelalderbyer såsom Aramits beliggende i hjertet af Barétous dalen, der har lånt sit navn fra en bestemt musketer.. Der er så mange grunde til at leje en feriebolig i Aquitaine i Pyrénées Atlantique.

Blandt ferier, fantastiske landskaber, en saftig og verdensberømt gastronomi, samt unikke bølger, er Pyrénées-Atlantique perfekt til at leje et lækkert feriehus i Frankrig.