Feriehuse i Saint-Cyprien

Saint-Cyprien er den mest befolkede kommune i Dordogne og befinder sig nær et væld af spændende udflugtsmuligheder og storslåede attraktioner. Lej et af vores feriehuse i Saint-Cyprien of opdag kulturarven og naturskønheden denne middelalderby og resten af området har at byde på. NOVASOL udlejer en bred vifte af feriehuse i hele Frankrig og resten af Europa!

Feriehuse i Saint-Cyprien

Populære feriehuse i Saint-Cyprien

Loading...

Feriehuse med pool i Saint-Cyprien

Loading...

Kulturelle oplevelser nær jeres feriehus i Saint-Cyprien

Udover den centrale lokation, der lader jer udforske de skønneste landsbyer og regionens charmerende naturskønhed, så vil feriehus i Saint-Cyprien placere jer mellem en række store monumenter. Start dagen med vandre gennem den gamle by og oplev byens kirke, samt Perigord slottet ikke langt derfra. Bevæg jer tilbage mod den nordlige del af byen og opdag de små snoende gader med lokale butikker og hyggelige restauranter. Herfra har kan I yderligere nyde en skøn udsigt over Saint-Cyprien og dalen. I vil også have mulighed for at besøge byens kloster, hvis klokke og tårn er de originale fra 11-tallet. I vil finde en række skønne middelalderbyer og storbyer såsom Bordeaux nær Saint-Cyprien, der byder på endnu flere kulturelle oplevelser, som kan forsøde jeres ferie i feriehus.

Aktiv ferie i Saint-Cyprien

Feriehuse i Saint-Cyprien i naturskønne omgivelser

Et feriehus i Aquitaine i Saint-Cyprien følger også med mange aktivitetsmuligheder og nye eventyr. Den bedste måde at nyde landskabet er at sejle langs Dordogne-floden i kano eller kajak med familien, vennerne eller kæresten. Her findes også mange markerede stier, hvor I kan tage på afslappende vandreture eller leje en cykel og opdage sceneriet på to hjul. Flere af vores feriehuse i Saint-Cyprien ligger også kort afstand fra formidable golfbaner – perfekt til jer der ønsker at svinge golfkølen i solen. Lad jeres ferie blive fortryllet med nye opdagelser i naturen fra jeres feriehus i Saint-Cyprien.

Vin i Aquitaine

Gastronomiske oplevelser i Sydfrankrig

En af fordelene ved at leje et feriehus i Frankrig er selvfølgelig den fantastiske gastronomi I vil komme forbi uanset hvor I rejser hen. Fra jeres feriehus i Saint-Cyprien kan I tage ned på det lokale marked søndag morgen og købe lokale råvarer til en hjemmelavet middag i jeres feriebolig. Forbered f.eks. en ret med foie gras og forkæl jer selv med en gâteau aux noix til dessert. Til maden skal I selvfølgelig smage på de mange lokale vine fra f.eks. Monbazillac, Bergerac eller Pécharmant – byer som bestemt er et besøg værd. Uanset hvor I tager på udflugt i området og hvilke byer I vælger at tage forbi, så venter der restauranter og caféer i verdensklasse, som serverer lokale specialiteter. Regionen er spækket med små skatte I ikke må gå glip af!

NOVASOLs feriehuse i Saint-Cyprien

Når I kigger efter et feriehus i Aquitaine bør I bestemt overveje vores feriehuse i Dordogne i Saint-Cyprien, hvis havet og strandene ikke betyder det helt store på jeres ferie. I kan vælge mellem en lang række feriehuse i Saint-Cyprien og omegn med alle grader af luksus! Lej eksempeltvist et feriehus med egen pool og en skøn beliggenhed. Hvis I vil have jeres hund med opdagelse, skal I leje en af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres firbenede familiemedlem er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Uanset hvilken type feriehus I er ude efter, så er vi sikre på at I kan finde noget nær Saint-Cyprien der lever op til jeres krav og forventninger. Benyt søgekriterierne øverst på siden og find jeres drømmehus til en skøn ferie i Frankrig.