Feriehuse i Seine-Maritime

Seine-Maritime ligger i Normandiet, hvor fine sandstrande blandes med de rå klipper. Området har mange kulturtilbud, mange interessante museer og en gastronomi som er rejsen værd i sig selv. Jeres rejse begynder med et af NOVASOLs feriehuse i  Seine-Maritime hvor I har jeres udgangspunkt for en god ferie, for hele familen. Herfra kan I tage på ture og udflugter eller besøge de lokale markeder og lave mad i jeres eget køkken. Forelsker I jer i området, så lej et andet feriehus i Normandiet til den næste ferie - vi tilbyder mange forskellige.

Ferie Saint Maritime

Populære feriehuse i Seine-Maritime

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Seine-Maritime

Loading...

Feriehuse med pool i Seine-Maritime

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Seine-Maritime

Loading...

Aktiviteter i regionen

Seine-Maritime byder som resten af Normandiet, på en skøn natur og mange middelalderslotte, som ligger i skove, parker og ved kysten og mange af dem bliver sat i scene ved hjælp af kunstnerisk belysning. Seine-Maritime kan deles op i tre områder; Bray mod nord med sine dybe skove og dale; Caux mod sydvest med sine store vinmarker og landbrugsdistrikter; og floden Seines bredder mod syd. Besøg den gamle bydel i Rouen og se det gamle ur Gros-Horloge, eller se den smukke katedral Cathedrale Notre-Dame de Rouen.  Tag en tur til de smukke klippeformationer ved Falaise d'Etretat og Chemin des Douaniers  eller besøg kunstmuseet Musee des Beaux Arts Andre Malraux i Le Havre.  For børnene er familieparken Parc de la Sauvagette med geder, hoppeborge og legeplads grundlaget for en god og aktiv dag i solen.

Feriehus i Seine-Maritime

Natur- og gastronomiske oplevelser på ferien

Seine-Maritime ligger i Nordfrankrig ved mundingen af Seinen, med de kendte byer Rouen, Dieppe og Le Havre. Selvom havet af og til kan være barsk mod kysten, er der mange populære badestrande og man finder de smukkeste klippeformationer der eventyrligt troner i landskabet. Gastronomien i Normandiet er fortræffelig; fisk og skaldyr bliver serveret friskfanget, og Normadiet er især kendt for deres lækre kammuslinger. Der er skønne oste, og kraftig brændevin. En god oplevelse er at besøge de lokale markeder (Dieppe, Rouen, Buchy eller Fécamp) hvor man kan se de friske råvarer og måske endda få smagsprøver.

Feriehuse i Seine-Martime hos NOVASOL

Seine-Maritime ligger i Frankrig. NOVASOL har feriehuse i Frankrig for enhver smag: om I ønsker en slappe-af ferie med familien i et dejligt pool-hus, en ferie for 2 i en lille hyggelig ferielejlighed, vin-smagningsferie med venner på jeres eget lille landsted, eller aktiv-ferie i et autentisk fransk hus i landlige omgivelser; mulighederne kender ingen grænser. Vi udlejer feriehuse i Seine-Maritime  for enhver og I kan garanteret finde jeres drømmehus ved at benytte søgekriterierne øverst på siden.