Feriehuse i Orne

Orne er et departement i Normandiet med en rig kulturarv og spændende udflugts- og aktivitetsmuligheder omgivet af naturskønne og unikke scenerier. Hvis I ønsker at opdage denne skønne del af Normandiet, den rige kulturarv og de gastronomiske gaver, bør I planlægge jeres helt egen ferie med et af vores feriehuse i Orne. Vælg blandt vores store udvalg af feriehuse, ferielejligheder og villaer og lad jer blive tiltrukket af den unikke charme Orne har at byde på.

Lej feriehus i Normandiet

Populære feriehuse i Orne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Orne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Orne

Loading...

Unikke byer nær feriehuse i Orne

Hvis I har lyst til at tanke op med en masse nye oplevelser, finder I et væld af museer og historiske attraktioner nær jeres feirehus i Orne. Besøg nogle af Frankrigs smukkeste middelalderbyer og oplev katedralen Notre-Dame de Sées, kirken Notre-Dame d’Alençon samt de mange museer der fortæller om den lokale historie. Af disse landsbyer kan især Saint-Céneri-le-Gérei, der ligger i hjertet af en dal der krydser Sarthe, og Saint-Fraimbault kendt for sine blomster anbefales. Den sidstnævnte by har faktisk vundet et prestigefyldt Grand Prix for byer og landsbyer i blomst. Hvis I er elskere af fransk ost, bør I bestemt også tage en tur forbi byen Camembert fra jeres feriehus i Orne, som har lagt navn til den berømte franske ost af samme navn.

Feriehuse i Orne

Feriehuse i Orne til en aktiv ferie for hele familien

Ved at leje et af NOVASOLs feriehuse i Orne, får I friheden til helt selv at bestemme tempoet på jeres ferie i Normandiet. Hele Normandiet er kendt for sine bløde bakker og unikke naturskønhed, hvilket gør regionen perfekt til en aktiv ferie for hele familien. Præget af et grønt og frodigt landskab, samt bredde sandstrande er blomsterkysten ”Côte Fleurie” især perfekt til aktiviteter i naturen. Cykel- og vandreture er populære langs kysten og hvis vejret er til det kan I også kaste jer i bølgerne eller afprøve jeres evner med windsurfing. Hvis I har mere lyst til ren afslapning kan I f.eks. bevæge jer mod spabyen Bagnoles-de-l’Orne, der har været populær på grund af sine hydroterapiske bade siden middelalderen. Hos NOVASOL kan I leje et feriehus i Orne nær kysten eller i baglandet, med præcis de faciliteter hjertet begære, så I kan få præcis den ferie I ønsker.

Feriehuse i Orne hos NOVASOL

NOVASOL udlejer et stort udvalg af feriehuse i Frankrig og I kan garanteret finde jeres drømme feriehus i Orne eller omegn.  Lej et feriehus med egen pool, enten indendørs eller udendørs, spa og panorama udsigt, hvis I øsnker det. Eller vælg et af vores mere simple ferieboliger, hvor der virkelig er plads til hygge og samvære med jeres nærmeste. Hvis I vil have hele familien med på ferien, kan I leje store ferieboliger i Orne med op til 8 værelser, hvor der er plads til alle. Jeres firbenede familiemedlem er også velkommen i vores husdyrvenlige ferieboliger uden ekstra omkostninger. Benyt søgekriterierne øverst på siden til at indskærpe søgeresultaterne og find den perfekte base til jeres ferie.