Feriehuse i La Manche

La Manche ligger i den vestligste del af Normandiet lige ud til den Engelske Kanal, der flyder mellem Frankrig og England. Departementet er præget af sin over 300 kilometer kystlinje med lange strande, klipper, små fiskerlejre, men også velkendte attraktioner og badebyer, der indbyder til en række spændende familieaktiviteter. Se vores feriehuse i La Manche og glæd jer til en dejlig ferie i skønne omgivelser!

Ferie i Normandiet

Populære feriehuse i La Manche

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i La Manche

Loading...

Feriehuse med pool i La Manche

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i La Manche

Loading...

Attraktioner og seværdigheder i La Manche

Først og fremmest må I ikke undgå at besøge Mont St Michel på vestkysten af departementet. På denne lille ø vokser en malerisk by sig op ad havet. Synet af øen er domineret af Benediktinerklosteret, der blev færdiggjort i 1523 – over 300 år efter påbegyndelsen! Man kan gå ud til ’slottet’ ved lavvande, mens landet omkring øen bliver oversvømmet ved højvande, hvorfor øen blev brugt som et strategisk fæstningsværk helt siden 700-tallet. Når I lejer en feriebolig i Normandiet kan I glæde jer til et historisk eventyr gennem tiderne. Her er vidner om krig og folkefærd siden tidernes morgen, og senest Anden Verdenskrig som har sat sit præg på hele regionen. I kan f.eks. besøge strandene hvor de største slag under D-dagen fandt sted og en række museer der vidner om krigen og den lokale historie. Rundt omkring i departementet finder I også storslåede slotte og borge, hvor enhver kan leve sig ind de eventyrlige omgivelser. I vil næppe løbe tør for udflugtsmuligheder når I lejer et feriehus i La Manche uanset om I er til ren afslapning eller fart og spænding.

Feriehuse i La Manche

Hold en aktiv ferie med et feriehus i La Manche

Når I vender næsen mod La Manche kan I glæde jer til en eventyrlig ferie præget af aktive feriedage og et dejligt imødekommende folk. En ferie i feriehus eller ferielejlighed giver jer mulighed for helt selv at bestemme hvordan jeres ferie skal forløbe, samt hvilke aktiviteter I vil kaste jer ud i! La Manche er især kendt for sine vand- og sejlsportsmuligheder grundet den lange idylliske kyststrækning, der byder på den ene sandstrand efter den anden. Landskabet i baglandet er endvidere noget af det flotteste man finder i Normandiet. Dette gælder især omkring byen Coutances, hvor I kan besøge katedralen, der er endnu et skønt eksempel på fransk-normannisk arkitektur, og opleve den årlige jazz festival ”Jazz sous les pommiers” (Jazz under æbletræerne), der falder omkring Skærtorsdag. Det pragtfulde bakkede landskab omkring de idyllisk placerede middelalderbyer inviterer til rolige vandre- eller cykelture gennem terrænet. La Marche byder på nemlig på to regionale naturreservater og over 4500 kilometer markerede stier. Lej et af NOVASOLs feriehuse i La Manche og oplev regionens særpræg!

NOVASOLs feriehuse i La Manche

I har en bred vifte af feriehuse i La Manche til jeres rådighed, når rejsen vender mod det nordlige Frankrig. NOVASOL udlejer feriehuse nær strand, by og natur med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. en luksuriøs feriebolig med egen pool, havudsigt og en skøn beliggenhed. I kan også leje et mere enkelt feriehus, der kan udgøre den perfekte base til jeres ferie i Frankrig, hvis I vil tilbringe aktive feriedage i naturen. Hvis I vil medbringe jeres hund, skal I blot søge efter vores husdyrvenlige feriehuse. Benyt søgekriterierne øverst på siden til at finde jeres drømmehus og glæd jer til en dejlig ferie i La Manche!