Feriehus i Utrecht

Møllert langs kanal i Holland

Feriehus i Utrecht

Ferie i Holland, hvor i er omgivet af snuk natur? Så er der Utecht I skal tage til. Nationalparken Utrechtse Heuvelrug er blot et af de mange steder, hvor I kan nyde en spadseretur i den dejlige natur. Eller hvad med en shoppingtur i Utrecht, hvor der også er et utal af seværdigheder, kanal-huse, hyggelige cafeer og restauranter. I Utrecht kan I opleve alt det bedste af Holland.

Populære feriehuse i Utrecht

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Utrecht

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Utrecht

Loading...

Attraktioner i Utrecht by

Den mest iøjnefaldende bygning i Utrecht er domkirken. Fra dette højeste kirketårn i HOlland, får I en vidunderlig udsigt over byen og omegnen. Rundt om dette centrale tårn ligger den gamle bydel med antikke monumenter, kanaler og mindesmærker. Oplev denne smukke by til fods, på cykel eller til vands i båd, kano eller gondol. Andre attraktioner i byen er f.eks. Jernbane Museet, Central-Museet og Rietveld-Schröder-Huset.

Ferie Amsterdam

Amsterdam - et must på ferien i Syd-Holland

Fra jeres NOVASOL feriebolig kan I også nemt besøge den allermest kendte by i Holland, nemlig Amsterdam. En kanalrundfart er det oplagte valg, hvis I gerne vil få mere at vide om de mange bygninger og historierne bag. Det kan være en god ide, at starte jeres besøg i Amsterdam med netop en kanalrundfart. Så får I fra starten et godt overblik over byen og kan derefter begive jer rundt på egen hånd. 

Amsterdam er en meget charmerende by, hvor der altid sker noget, men hvor der også er mulighed for, at finde en bænk i grønne omgivelser, hvor I kan planlægge næste etape rundt i byen. I de smalle gader, som snor sig mellem kanalerne, er der mange spøjse butikker samt de kendte mærkevarebutikker. På de mange pladser kan I sætte jer og hold en lille pause, mens I suger atmosfæren til jer. Der er talrige seværdigheder og museer i Amsterdam med bla. værker af de store kunstner som Rembrandt og Van Gogh, mange historiske bygninger samt museer med både kultur- natur og historie i fokus.

Familie på ferie

KidZcity - For børn

I Utrecht området findes der ikke nogen store kendte temaparker, men der er mange legepladser og indendørs legeparadiser for børn. Der er bla. KidZcity i Utrecht, Ballorig i Houten og Monkey Town i Amersfoort. På det højeste punkt I Nationalparken Utrechtse Heuvelrug, omkrandset af skov, finder man Pyramiden af Austerlitz, en legeplads og forlystelsespark i ét, som er bygget som en hyldest til Napoleon Bonaparte.

Nationalparker og tid til afslapning

Provinsen Utrech byder på smukke landskaber og søer. F.eks. naturen omkring Vechtseen er værd at udforske. Nationalparken Utrechtste Heuvelrug kan opleves både til fods og på cykel. Gå ikke glip af de maleriske fiskerlandsbyer og de historiske byer. Vores feriehuse ligger meget centralt i dette område, så der er ikke langt til det hele.

Nyd at I har tiden til at være sammen og gøre lige det, som I har lyst til. Giv jer god tid til at undersøge hvilke attraktioner I gern vil besøge og brug så ellers tiden til at slappe af og bare nyde, at den længe ventede ferie har meldt sig. Brug feriehuset i Holland som base for jeres ferie, og gør plads til en dag fuld af ren afslapning i feriehuset - så er I klar til at tage imod de mange indtryk ferien vil give jer.