Feriehuse i Gelderland

Farvestrålende tulipaner, lækre oste, cykelture, unikke attraktioner, den spændende hovedstad Amsterdam og smukke landskaber - matcher det jeres feriedrømme? Så er det i Holland I skal holde ferie, for her venter utallige spændende ferieområder, f.eks. Gelderland. Området er præget af masser af natur og ikke mindst grønne enge og træer. Men kultur - og sportelskere vil også få et fantastisk ferieophold her. Lej et af vores feriehuse i Gelderland og I får en god og komfortable base for jeres ferie - her er det nemlig kun jer som bestemmer.

Tulipaner og vindmølle i Holland

Populære feriehuse i Gelderland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gelderland

Loading...

Feriehuse med pool i Gelderland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gelderland

Loading...

Seværdigheder i Arnhem

I byen Arnhem, som er hovedstad i regionen, er der mange oplevelser at hente, særligt for de historieinteresserede. På "Arnhem War Museum" kan I se en stor samling af krigsartefakter. Samling består af genstande både fra de allierede og fra tyskerne, såsom diverse dokumenter, uniformer, våben samt aviser fra perioden, som viser hvordan det daglige liv var i Arnhem under krigen. 

Friluftsmuseet "Openlucht Museum" i Arnhem er en super godt familieattraktion. På de store arealer fortælles historien om Arnhem igennem de mange huse, møller og værkssteder som er opført i museumsparken. I vil helt sikkert godt kunne bruge et par timer på museet, så gør det til en hyggelig dag og tag en madpakke med. 

På jeres tur rundt i Arnhem, så slå lige et smut ind forbi Arnhem Central Station, for det er en utrolig smuk bygning. Det grå metal og de store vinduer,som slynger sig rundt i flotte buer, er noget helt unikt.

Familie på skovtur

Forlystelsesparker

Denne region byder på mange aktiviteter og sjov for hele familien. Der er bla. ”Burgers ’Zoo”, Delfinariet i Harderwijk og ”Alpenheul” i Apeldoorn. ”Burgers ’Zoo” er en unik kopi af den tropiske regnskov, jungle, ørken og hav. Også Dronning Julianapark i Apeldoorn, Tivoli i Berg en Dal og mange former for børne dyreparker og legeparadiser, byder på dage fulde af sjov og spas for hele familien.

Familie på ferie med hund

Oplevelser i regionen

Gelderland og Veluwe nævnes ofte sammen. Endeløse skove, moser og store sandklitter er typisk for dette område. Udover de store byer Arnhem og Apeldoorn er især de muromkransede byer Culemborg og Zaltbommel et besøg værd. I foråret, er et besøg i frugtplantagerne i Bommelerwaard og Betuwe bestemt et besøg værd. De mange frugttræer der blomstrer i fuldt flor, gør en gå eller cykeltur her helt uforglemmelig! Alt dette venter på at blive opdaget, når I lejer et sommerhus i Gelderland.

Ferieboliger til enhver ferie

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I det største udvalg af privatejede ferieboliger i Europa og der kommer hele tiden nye feriehuse, lejligheder og villaer til, så I kan sagtens vende tilbage og leje en dejlig feriebolig til den næste ferie. Noget af det som vi er særligt glade for at kunne tilbyde vores gæster, er de mange husdyrvenlige ferieboliger. Vi synes nemlig også at jeres hund skal med på ferie. 

Er det Holland, som er jeres næste feriedestination, så finder I også her en bred vifte af ferieboliger. Klassiske sommerhuse med masser af hygge, lækre villaer med egen pool, moderne ferielejligheder og ikke mindste huse på eller lige ved vandet, er blot noget af det I kan vælge blandt.