Feriehuse i Drenthe

Familie på gåtur

Feriehuse i Drenthe

Har familien fået brug for en ferie væk fra hverdagen, men ønsker I ikke at skulle meget langt? Så er en ferie i Holland svaret. NOVASOL udlejer mange forskellige typer af ferieboliger i Holland, hvor der er de bedste muligheder for, atr holde en ferie, hvor alle kan få slappet af og få nye oplevelser. Uanset om I tilbringe jeres ferie i det centrale Holland eller ude ved de dejlige kyster, så er der masser at opleve. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I både feriehuse og ferielejligheder, som kan danne ramme om jeres hollandske ferie. regionen Drenthe er en dejlig feriedestination for jer, som både vil nyde smukke landskaber og tage på ture til spændende attraktioner og seværdigheder.

Populære feriehuse i Drenthe

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drenthe

Loading...

Feriehuse med pool i Drenthe

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drenthe

Loading...

Naturlige oplevelser i Drenthe

Den hollandske provins Drenthe er primært grøn, hvilket gør den ideel, hvis I godt kan lide at være aktive i naturen. Her kan I vandre, ride,  køre på mountainbike eller suse ud af de mange cykelstier på en familietur. Fra jeres feriehus i Drenthe er en dagstur til de østfrisiske øer Borkum og Schiermonnikoog også muligt. Provinsen har desuden også tre nationalparker, så I vil aldrig komme til at mangle smukke udsigter og frisk luft, når ferien holdes i Drenthe.

Naturområde i Holland

Oplevelser i byen Assen

I Assen finder I en mangfoldighed af kunst og kultur. Den gamle bydel byder på mange historiske bygninger, museer, gallerier, kunst og teatre, som er et besøg værd. Fans af motorsport vil være begejstret for TT Assen Ringen. På de guidede byture kan I høre om Assens fortid og nutid. Et ophold i et af NOVASOLs feriehuse i Drenthe er, med et besøg i denne smukke by, helt fuldkommen.

Feriehus i Holland med hund tilladt

Attraktioner til børnefamilierne

Udover TT Assen Ringen for alle motorsport-entusiaster er der mange seværdigheder i denne provins. En ægte attraktion i Drenthe er, at besøge fårene på ”Balloërveld”. En populær forlystelsespark er ”Plopsa Indoor“ i Coevorden, som også når det er dårligt vejr, byder på underholdning for hele familien. Den største indendørs forlystelsespark er ” Speelstad Oranje“, et absolut must for børnefamilier. En anden fabelagtig temapark er ” Kabouterland Exloo“, som er fuld af nisser, trolde og dyr.

Ferie for alle i Holland

Det er ikke kun børn og voksne som vil elske en ferie i Holland. For nu hvor rejsen ikke er så lang fra Danmark, er Holland også det oplagte valg for jer, som skal have hunden med på ferie. Og vi er sikre på at I alle vil elske at kunne holde ferie med familiens elskede firbenede medlem. Mange af NOVASOLs ferieboliger i Holland åbner gerne op for jeres hund som feriegæst og det er helt uden, at der skal betales for ekstra rengøring. Så pak vandskål og hundesnoren og glæd jer til, at give Fido nye oplevelser sammen med jer.