Feriehus i Overijssel

Sommerhus i Overijssel - Holland

Feriehus i Overijssel

Elsker I kunst og kultur, så er et sommerhus i Overijssel værd at overveje, hvis ferien skal holdes i Holland og der skal masser af gode oplevelser med hjem. Her er også rig mulighed for, at udforske det kulinariske område. Hold frokost i naturområdet De Lutte og når det gælder aftensmaden, er der mange restauranter at vælge imellem i denne region.

Populære feriehuse i Overijssel

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Overijssel

Loading...

Feriehuse med pool i Overijssel

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Overijssel

Loading...

Beøsg byen Zwolle

Zwolle er en af de smukkeste byer i området Overijssel. Byen er kendt for sine mange historiske facader, storslåede palæer, borge og skyttegrave. Den gode logistiske placering, direkte ved havet, gjorde i det 14. århundrede, at byen hurtigt voksede og i løbet af det 15. århundrede udvikleden den sig til en mægtig handelsstad. Holland er generelt præget af hyggelige byer, med smukke gamle bygninger der sammen med kanalerne og de venlige hollændere, sætter en dejlig ramme for jeres ferieophold i Holland.

Familie på gåtur - sommer

Aktiviteter i Overijssel

I Overijssel er der flere større forlystelsesparker, herunder eventyrparken Hellendoorn, forlystelsesparken Slagharen og familieparken De Waarbeek i Hengelo. I den eksotiske dyrepark Taman Indonesia Kallenkote kan I opleve små asiatiske pattedyr og fugle. I Sinne, som ligger i Boekelo, kan I udforske den enestående labyrint og tage en udflugt med den antikke dampjernbane. Disse mange attraktioner gør også området til et rigtig godt valg for børnefamilierne. Både i forlystelsesparkerne og i dyreparkerne vil hele familien kunne hygge sig og få fælles oplevelser.

Naturoplevelser i Overijssel

Overijssel er en stor region, med masser af muligheder for aktiv ferie. Tag på vandre- eller cykelture i området og oplev naturen. Naturreservater som Twentse Heuvelrug og nationalparken De Weerribben byder alle velkommen. Uanset om I er erfarne vandrere eller om I en børnefamilie, så vil I alle kunne bruge nogle timer i naturområderne. I skal bare sørge for, at holde en pause når der er brug for det og giv jer den tid til at komme rundt, som lige præcis Ihar brug for. Ferie skal jo helst være afslappende for alle. Besøg også de smukke byer som f.eks. Giethoorn, Blokzijl og Deventer eller den nostalgiske landsby Ootmarsum, hvor I kan opleve den autentiske atmosfære i Twente regionen. Se også vores feriehuse i Vest-Overijssel, hvis I ønsker at bo midt i naturskønheden

NOVASOL service - også i Holland

Når I lejer en feriebolig i Holland, får I stadig den fulde service med i bagagen fra NOVASOL sommerhusudlejning. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.