Feriehuse i Hoge Hexel

Hoge Hexel er en lille feriehusby i den hollandske provins Overijssel. Her kan I glæde jer til en skøn familieferie med et hav af aktiviteter for de små lige ude for døren og større kulturelle udflugtsmuligheder en kort køretur derfra. Hoge Hexel er oplagt til jer der ønsker en hyggelig familieferie i Overijssel, hvor der er plads til sjov og ballade for alle aldre.

Feriehuse i Hoge Hexel

Populære feriehuse i Hoge Hexel

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hoge Hexel

Loading...

Feriehuse med pool i Hoge Hexel

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hoge Hexel

Loading...

Ferie i en feriepark

At leje feriehus i en feriehusby eller feriepark er perfekt til jer der rejser hele familien afsted og ønsker et hav af aktivitetsmuligheder lige om hjørnet.  En stor del af dem der lejer feriehus i en feriehusby rejser afsted med den helt store familie eller med vennerne, da man hurtigt kan besøge hinanden men samtidig også har private rammer. Her kan børnene trygt lege sammen og finde nye venner på områdets legepladser eller ved stranden. Når det er tid til afslapning kan I roligt trække jer tilbage i feriehuset skønne omgivelser, hvis der er behov for lidt fred og ro.

Aktiv ferie i Overijssel

Feriehuse i Hoge Hexel

Når I leder efter et feriehus i Hoge Hexel kan I glæde jer over det store udvalg af feriehuse vi kan tilbyde. Alle feriehusene er sat lækkert i stand og blevet individuelt indrettede, hvilket giver ethvert hus en unik charme. Alle feriehusene kommer med de essentielle faciliteter, såsom internet, opvaske- og vaskemaskine, fjernsyn osv, men hvis I ønsker lidt mere luksus kan I også leje feriehuse i Hoge Hexel med f.eks. egen spa og sauna. I kan I de fleste af feriehusene også medbringe jeres firbenede familiemedlem helt uden ekstra omkostninger! Søg blot efter vores feriehuse med hund tilladt – så kan hele familien komme med på ferie i Holland.

Oplevelser nær Hoge Hexel

Lige ved jeres feriehus i Hoge Hexel kan de små slå sig løs og få mange timer til at gå. Der er f.eks. både en legeplads og en badesø, som er det rene badeparadis om sommeren. Hvis I ønsker lidt mere fart og spænding på jeres ferie i Overijssel, har I dog også en række spændende udflugtsmuligheder i køredistance. Det kan varmt anbefales at besøge Wierden, hvor der venter både et spændende centrum med gode shopping- og spisemuligheder og nationalparken Salland Hills. Udover denne buldrende by kan I også besøge eventyrparken Hellendoorn og byerne Enschede og Deventer.