Feriehuse i Nord-Holland

Hvor skal man holde ferie i Holland, for virkelig at opleve de mange diger, som Holland er så kendt for? Svaret er; i Nord-Holland. Dette område er en enestående kombination af natur- og kulturlandskab og ingen andre steder, kan I opleve så store diger samt dejlige og fredelige sandstrande som i Nord-Holland. De kulørte blomstermarker, langs med klitterne, præger området på smukkeste vis. Book jeres ferie i Holland hos NOVASOL og udforsk den smukke provins - Nord-Holland.

Strand i Texel Holland

Populære feriehuse i Nord-Holland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nord-Holland

Loading...

Feriehuse med pool i Nord-Holland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nord-Holland

Loading...

Oplevelser i Haarlem

Hovedstaden i Nord-Holland er Haarlem. Her er, næsten hver eneste dag, et marked som I bør besøge. Det er altid hyggeligt at slentre rundt mellem boderne og købe ind af de lokales produkter og måske finde en finurlig souvenir. Museet Adriaan, som ligger i en vindmølle og Kirken St. Bavo er absolut også et besøg værd. På det smukke Frans Hals museum kan I opleve et bredt udsnit af hollandsk kunst og alene den smukke bygning som huser museet, er en flot oplevelse. Generelt er Haarlem en utrolig smuk by, så giv jer også god tid til bare, at gå rundt i byen og nyde den smukke arkitektur.

Bro over kanal i Amsterdam

Amsterdam - en hyggelig storby

Fra jeres feriebolig kan I også nemt besøge den allermest kendte by i Nord-Holland, nemlig Amsterdam. Denne historiske by, med talrige seværdigheder og museer med bla. værker af de store kunstner som Rembrandt og Van Gogh, trækker talrige besøgende til hvert eneste år. Amsterdam er en meget charmerende by, hvor der altid sker noget. I de smalle gader, som snor sig mellem kanalerne, er der mange spøjse butikker samt de kendte mærkevarebutikker. På de mange pladser kan I sætte jer og hold en lille pause, mens I suger atmosfæren til jer. En kanalrundfart er det oplagte valg, hvis I gerne vil få mere at vide om de mange bygninger og historierne bag. Se de mange feriehuse og ferielejligheder nær Amsterdam hos NOVASOL sommerhusudlejning.

Forlystelsesparker og attraktioner i området

I Nord-Holland ligger også Europas største legeplads, som hedder Linnaeushof og ligger i Bennebroek. Denne helt enestående legeplads tilbyder rigtig mange spil og forlystelser, også for de mindste børn. I Sprookjeswonderland, som ligger i Enkhuizen, findes en hel nisseby og mange flotte blomsterhaver. I St. Maartenszee ligger De Goudvis, en kæmpe inde- og udendørslegeplads. Ved havnen, i byen Den Helder, ligger der flere museer, herunder det nationale Lifeboat Museum og Meeres museet. Besøg også naturreservatet Zwanenwater. Et område med klitter og søer, enge og skove. Kunst byerne Callantsoog og Julianadorp er absolut også et besøg værd.

Udflugt til Texel i Vadehavet

Vælger I at leje et sommerhus i Nord-Holland, også kendt som Kop van Noord-Holland, finder I rolige landsbyer, strande, sandklitter og marsklandskaber. I kan tage færgen til Texel, en enestående vadehavs ø. Øen er den største og mest beboede af de Vestfrisiske øer i Vadehavet. Det er også den mest vestlige af øerne i denne øgruppe. Texel ligger tæt på Terschelling, som også er en Vestfrisisk ø, og her har NOVASOL også charmerende feriehuse, hvis I skulle få lyst til at besøge flere øer på din ferie. Øens navn, Texel, er frisisk men på grund af det hollandske sprogs udvikling gennem tid er alle x-lyde blevet erstattet med s-lyde og derfor udtales det, som sagt, ”Tessel”. Texel har syv landsbyer som er ‘De Cocksdorp’, ‘De Koog’, ‘De Waal’, ‘Den Burg’, ‘Den Hoorn’, ‘Oosterend’ og ‘Oudeschild’.