Ferieboliger i Hippolytushoef

Når I lejer et feriehus i Hippolytushoef, kan I godt glæde jer til både en spændende ferie og en ferie med plads til ren afsalpning, i charmerende omgivelser. Tilbage i det 19. århundrede var Hippolytushoef kendt som det lille Paris, på grund af de mange små hyggelige cafeer. Hippolytushoef har sin egen historie, og er derfor et meget interessant sted at besøge. I tæt køreafstand kan I finde uendelige aktivitetsmuligheder såsom forlystelsesparker og spændende museer. Oplev det hele med udgangspunkt fra et af NOVASOLs feriehuse i området.

Ferie i Hippolytushoef

Populære feriehuse i Hippolytushoef

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hippolytushoef

Loading...

Ferieoplevelser i og nær Hippolytushoef

I de omkringliggende områder ved jeres feriehus i Hippolytushoef er der mange ting at gøre og opleve. Hippolytushoef ligger meget tæt på Vadehavet, så de populære ture ud i vadehavsområderne, ligger lige for døren og giver gode oplevelser for både børn og voksne. For alle som kan lide lystfiskeri, er Hyppolytushof det helt ideelle fiskested. Hyppolytushof har også sit eget museum,

Allerhande museum. Her udstilles alle mulige redskaber og værktøjer, som har været brugt indenfor diverse håndværk.

Festligheder og aktiv ferie

Hvis I vælger at leje en fereibolig i Hippolytushoef i slutningen af juli, vil I komme til at opleve flere forskellige festivaler. For indbyggerne i Hippolytushoef er dette en meget stor og vigtig tid på året, hvor der er liv i hele byen. Så dyk ned i festlighederne og nyd den unikke og hyggelige atmosfære i området.

Der er ingen grund til at kede sig, når I lejer et feriehus i Nordholland. Medbring jeres egne cykler og udforske det fantastiske landskab i området ved Wieringen. Fra byen Den Oever kan I tage med på en bådtur ud i Vadehavet, hvor I kan være heldige, at få øje på nogle sæler på vejen. I kan også tage på tur til byer som Callantsoog og Julianadorp, begge ligger ca. 30 minutters kørsel fra Hippolytushof. Begger byer ligger tæt på havet og de gode badestrande i Holland.

Ferieboliger i Holland

NOVASOL udvalg af feriehuse og ferielejligheder i Holland er bredt og giver mulighed for at besøge flere områder i Holland. Det flade terræn giver gode muligheder for ferieoplevelser på cyklen eller på gåben, for her kan de fleste være med. Både langs kysten og inde i landet er der mange spændende og charmerende byer, som tilbyder på kulturelle oplevelser og tid til afslapning på en god restaurant.