Feriehuse på Texel

Texel er en af de mest populære øer af Vadeøerne grundet bl.a.den afslappede atmosfære og de naturskønne seværdigheder. Med et af NOVASOLs mange feriehuse på Texel er I garanteret en dejlig ferie i Holland. En ferie i et feriehus på Vadeøen Texel vil give jer uforglemmelige ferieminder med hjem i baggagen – især i godt vejr er denne ø det perfekte sted!

Badeferie på Texel

Feriedage i dit sommerhus på Texel

Her vågner I om morgenen til havets brusen og fuglenes sang. Start dagen med at spise morgenmad på terrassen med havudsigt og hop derefter på cyklen til stranden. Dette rene strandidyl bringer den helt rigtige feriestemning frem i jer. Nyd den afslappende atmosfære med en god bog, lidt rolig musik, eller luk øjnene og lad tankerne løbe vildt. I kan enten tage en hjemmelavet frokost med på stranden, eller nyde godt af de forskellige caféer og restauranter I finder rundt omkring i de små fiskeri- og badebyer. Om aftenen kan I tage et forfriskende bruse- eller spabad og derefter nyde solnedgangen på terrassen, mens I laver planer for imorgen. Med et feriehus i Nordholland og bestemt også på Texel vil I opleve at feriedagene flyver forbi!

Feriehus på Texel

Aktiviteter og Attraktioner på Texel

Øen der udtales ’Tessel’ på trods af x’et var engang afhængig af fiskeriindustrien, men idag har turismen overtaget rollen som øens livlinje. Dette har medvirket at I vil finde en lang række aktiviteter og udflugtsmuligheder i nærheden af jeres sommerhus på Texel. På strandene kan I f.eks. prøve kræfter med windsurfing og ridning, mens der i baglandet venter en lang række vandre- og cykelruter. Her er også en række seværdigheder og udflugtsmuligheder, som I skal besøge, når I lejer feriehus på Texel:

  • Se Texels fyrtårn

  • Besøg Texel-stranden

  • Besøg nationalparken ’Duinen van Texel’

  • Tag på en guidet tur gennem naturen og se dyrelivet

  • Besøg Ecomare: et naturmuseum, akvarium og hjem til sæler og fugle. Her kan børnene nyde timevis af lærerig sjov og leg. Ecomare er ideelt til familier!

Find det ideelle feriehus på Texel

NOVASOL er specialister indenfor sommerhusudlejning i Nordholland. Vores eksklusive og velindrettede feriehuse på Texel finder I inden for gåafstand fra stranden, beliggende i det naturskønne landskab. Alle feriehuse er blandt de absolut bedste og de er kontrolleret for at sikre, at de opfylder vores kvalitetskrav. Hvis ikke I finder et ledigt og lokkende feriehus på Texel, bør I bestemt også tage et kig på vores feriehuse på den hollandske kyst, hvor der ligger mange hyggelige badebyer og utallige fantastiske strande!