Feriehuse i Groningen

Lyder en ferie ved den hollandske nordkyst som noget for jer? Så er Groningen et rigtig godt bud på en feriedestination som passer til jer. Turen fra Danmark til området Groningen er heller ikke lang, hvilket gør det til en rigtig god destination for børnefamilien, der ikke vil bruge al for mange timer i bilen. 

Når I holder ferie i et feriehus i provinsen Groningen, så holdes ferie midt mellem grønne græsenge og romantiske gårde, og om sommeren blandt de blomstrende, gule rapsmarker. Typisk for regionen er de mange bakker, hvor nogle landsbyer blev bygget, for at sikre dem mod det stigende vand. Måske finder I også et feriehus i Holland på bakketop, hvorfra I kan nyde den skønneste udsigt.

Strand i Holland

Populære feriehuse i Groningen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Groningen

Loading...

Feriehuse med pool i Groningen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Groningen

Loading...

Byen Groningen

Byen Groningen er en mangfoldig by og i 2006 blev den hædret med prisen „Bedste bymidte i Nederlandene”. Den er meget populær for ferie- og dagsturister, men også når det gælder shopping er den meget værdsat. De vigtigste seværdigheder er Martini-tårnet og Groningen Museet ved hovedbanegården. Bybilledet afrundes med de mange gamle bygninger, kanaler og grønne baggårde.

feriehus i flotte hollandske byer

Attraktioner i Groningen

I Groningen ligger landstedet „Nienoord“. Her er der svømme-borg, legepladser og minigolf. I den lille by Bovenstreek findes „Apekooi“, den bedste indendørs legeplads i Groningen. En aktiv dag med børnene kan man også få i ”Knoll'n-Park“ i Godlinze. Denne legeplads ligger i naturlige omgivelser, og her er også mange muligheder for boldspil. Måske har I bygget jeres egen drage, som I kan sætte op, hvis der er vind til det.

Feriehuse til enhver smag

NOVASOL er en Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Vi har rigtig mange forskellige sommerhuse og ferieboliger i Danmark samt i resten af Europa, som I kan vælge imellem. Udvalget af ferieboliger i Europa udvides hele tiden, så I kan sagtens vende tilbage og leje en dejlig feriebolig til den næste ferie. Vi har noget for enhver smag og pengepung! Noget vi bryster os meget af, er at vi har masser af husdyrvenlige ferieboliger, således kan i stortset altid holde ferie med hund.