Feriehuse i Limburg - Holland

Denne hollandske provins har et varieret landskab. Snesevis af turistattraktioner og steder i Limburg,som er et besøg værd, når I holder ferie i Holland, som er land med mange forskelligartede oplevelser, hvilket gør Holland til en super feriedestination for alle. Køreturen til Holland er også til at overkomme for de fleste, som godt kan lide kør-selv feriens frihed. Kør stille og roligt af sted mod feriehuset og glæd jer til at træde indenfor I jeres private feriedomicil.

Kør selv ferie til Holland

Populære feriehuse i Limburg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Limburg

Loading...

Feriehuse med pool i Limburg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Limburg

Loading...

Området omkring Limburg

De indtagende bakker i det sydlige Limburg omfatter bl.a. Vaalserberg på 321 meter, som er det højeste punkt i Holland. Bakken er beliggende i den sydligste del af Nederlandene nær landsbyen Vaals. Toppen af det hollandske bjerg er kendt som Tregrænse-toppen, da Holland, Belgien og Tyskland ligger ved siden af hinanden her. Øverst, på den belgiske side, er vagttårnet, ”Kong Baudouin”.

Den grønne og vandfyldte Maas-dal i det centrale Limburg, Peel-området og den ekspansive skov- og hedenatur i det nordlige Limburg, danner en enestående nederlandsk kombination af varierede landskaber. Derfor er Limburg helt ideel til ren afslapning og dejlige feriedage i et feriehus.

Cykler ved sø

Hvad der skal opleves

Når I er på ferie i Limburg, anbefaler vi at I besøger en eller flere af de mange huler. Mergellandruten er det mest berømte vejafsnit i Limburg. Denne rute løber gennem et bølgende landskab, og giver mulighed for at danne sig et godt indtryk af Limburg-landskabet. Limburg er også kendt for at fejre karneval. I løbet af festperioden skaber de mange karnevalparader fest i gaderne i hele provinsen Limburg. I de forskellige byer er der udklædte personer, der danser i gaderne, parader og alle mulige slags muntre fester for store og små. I kan også med fordel leje et par cykler og tag på opdagelse i området omkring feriehuset. En velkendt delikatesse er ”Limburg pie”, som er et absolut mus på menu, når I besøger Limburg.

Feriehus tæt på vand i Holland

Attraktioner og seværdigheder

I kan selvfølgelig også vælge at opsøge flere af disse attraktioner under jeres ophold i et af Limburgs feriehuse:

*Amusement Falconer: familieparken, der ligger i Valkenburg, er en sjov forlystelsespark for børn. For dem er her timer af sjove fornøjelser.

*Bonnefantenmuseum: Maastricht huser et museum for gammel og moderne kunst. Udover den permanente samling er der skiftende udstillinger året rundt

*Thermae 2000: dette feriested med spa ligger i Valkenburg og giver mulighed for at blive forkælet og nyde det termiske vand.

*Arcen Slotshave: er en park med et monumentalt slot og storslåede haver.

*Velvet Cave Castl-ruinerne: oprindeligt en gammel havbund, viser det typiske landskab i Limburg med lerjord. Under krigen var hulen et krisecenter i Limburg med kapel og felthospital. Vægmalerier og skulpturer fortæller denne spændende historie. Et hemmeligt tunnel-system inklusiv flagermus fører frem til den hollandske borgruin, der i århundreder har domineret Valkenburg-området. Fra slottets terrasse kan I nyde den fantastiske udsigt over Geuldal.

Ferie med frihed i Holland

Fra jeres feriehus eller ferielejlighed kan I planlægge turene ud i området Limburg. Om aften planlægges næste dags oplevelser, mens I nyder roen i feriehuset. I løbet af ferien trænger I måske også til en ren afslapningsdag, hvor I sover længe, læser bøger, går ture eller blunder på terrassen - så er det bare det I gør. Ferieboliger giver nemlig jer friheden til at holde lige præcis den ferie I ønsker jer. Ingen fastlagte programmer eller faste spisetider som I skal forholde jer til. I skal blot nyde jeres velfortjente pause fra hverdagen i en feriebolig i Holland.