Ferieboliger i Maastricht

Maastricht og det omkringliggende område har meget at tilbyde. Under jeres ferie i en lejlighed eller et feriehus vil I ikke komme til at kede jer. En anbefalelsesværdig metode til at lære byen godt at kende, vil være at tilmelde sig en af de organiserede rundture i byen med guide, f.eks. kunstruten MMM Maastricht Cops Maastricht eller den rute, der fører jer forbi de vigtige steder i denne spændende by.

Feriehus Maastricht

På ferie i Maastricht, Limburg

Hvis I ikke er bange for mørket, så snup bare en rundtur i hulerne på Saint Peter-bjerget eller i gangene på Casemates. Det bliver en oplevelse! Hvis dagslyset derimod er en kær og tro følgesvend, så lad jer føre rundt af en guide, der viser de mest interessante steder i byen med sjove historier og anekdoter.

Efter en dag med sightseeing, eller power-shopping skal I så beslutte, om vejen skal føre retur til ferieboligen i Maastricht eller om I hellere vil gå på jagt efter snacks, drinks og egnsretter. De mange barer og restauranter nærmest inviterer jer til at tilbringe aftentimerne i byens centrum. Oplev det sprudlende Maastricht og lad jeres smagsløg blive lidt forkælet.

Nostalgi og nutidens takter

Den charmerende by Maastricht i Holland er klar til at modtage jer. Maastricht er hovedbyen i Limburg. Byen er kendt for at have givet navn til den berømte EU-traktat. Maastricht har så meget at byde på, at selv EU-modstandere vil føle sig veltilpas i byen.

NOVASOL-ferieboligerne i Holland har en kvalitet, der gør dem eftertragtede. Det gode ved en privat feriebolig er, at ferien bliver helt jeres egen, for der er kun jer til at sætte dagens program. Under ferien i Holland kan I nyde den fantastiske stemning i charmerende Maastricht, som bl.a. rummer den ældste bro i Holland. I byen finder I for eksempel også smukke gamle paladser, snoede gader, der nærmest beder om at blive fotograferet, og mange museer med kunst og historie for de kultur-interesserede. Men tro nu ikke, at det er en by, der kun lever i fortiden. Maastricht har et livligt natteliv, masser af gode cafeer og restauranter.

NOVASOLs ferieboliger i Holland

Med NOVASOL Feriehusudlejning kan I på forhånd glæde jer til opholdet i feriehuset, uden at skulle bekymre jer om, hvorvidt huset nu opfylder den standard, som feriedagene fortjener. Vi inspicerer selv alle ferieboliger, der optages i programmet og vælger naturligvis kun dem, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Det skylder vi vores gæster og os selv! Vil I gerne opleve Maastricht, så er det vores ferieboliger i Limburg I skal kigge på. Så kommer I nemt til denne spændende by.